姜濤,其實你有冇諗過點解咁多人唔鍾意你? (3)

1001 回覆
1872 Like 49 Dislike
痴撚線
點解要藉佢首歌重新認識stanley呀
stanley都係鏡仔黎架喎 只係無你咁紅既歌手姐
仲有最後個句演員 stanley
屌你老母 如果我係stanley肯定想打柒佢
你條粉皮意思係咪我只適合做一個演員 歌手只係bonus
第3個post
佢哋跳舞整齊度無可否認係好過之前 呢種表現先比較有資格同人講佢哋係團結
MIRROR休息兩個月結果跳舞仲係可以唔齊到一個點真係唔想繼續落去唔洗咁勉強嘅
佢啲老母粉完美演繹 「他只是個孩子呀」 搞到佢而家裡裡外外都成個巨嬰咁
古天樂讀白tim
你地可能未睇過佢拍神雕俠侶做楊過先
即係依家大陸不停吹奏佢好靚仔時
比人屌到化境
演技唔得,得個樣,監犯做楊過,乜都齊
就算我唔識跳舞,都覺得佢啲動作好無規律
動作大到根本浪費體力
啲手腳咁Fing 法
佢加埋唱歌食成打哮喘藥都唔掂
英皇仲會唔會想要姜
你班人講嘢真係好撚kam
八婆tone
我記得話死者老豆老母連見佢都唔想見,話咩淨係同死者個家姐通過電話
如果人地老豆老母同意都唔會唔想見到佢啦
話說pop子有冇入黎
跳開心舞咁
林峯俾CCTVB害死
陳奕迅、古巨基、李克勤嗰班都未退落嚟就夾硬谷佢上去
浪費咗個有潛質嘅歌手
以林峯嘅實力比較, 姜濤連伴舞嘅資格都無
真係好憎呢件無病呻吟 無才無德嘅人
BTS霉左五年 霉撚到差D要散BAND
同甘共苦過好多年
mirror出道即癲峰咁濟 團魂差十萬八千里遠
同AL嗰啲拍埋好大對比
啲姜粉惡左咁耐
冇料又爬咁高
依家仆街咪人人喊打
衷心建議:
1. 唔好再做呢d 高難度既歌,搵唱歌老師苦練唱功,唔好再叫咩胎咩胎,聽熟自己既歌,做返一個歌手基本責任
2. 搵營養師幫手減肥 做多d運動 練舞
3. 情緒有問題就睇醫生啦 唔好再發癲

做唔到就收皮吧啦
痴鳩線推爆咗3個post
幾十歲人先黎追星
十幾歲就話追姐
追還追 講真佢地12個人 無可能12個都咁廢 總有啲人係有做得好 但其實由上年開始有啲野已經屌緊 到今年完全冇變好 但無用架
追星追到咁 上曬腦 其他人講咩都係唔岩聽
「你編嘢太長,我最多睇到一半算係咁」

「你地係haters,回你盞嘥我時間」
人地韓國小學開始就做練習生,好多時出道前都識架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞