姜濤,其實你有冇諗過點解咁多人唔鍾意你? (3)

1001 回覆
1872 Like 49 Dislike
Stanley 同Lokman 有啲似鄧麗欣路線

歌手出身之後去演藝,佢都撈得算唔差下
可以一次過連埋193一齊去死嗎
Jer: 屌你仲癲過我狂人日記
班傻閪一路屌連登仔盲反鏡
但另一邊又唔Quit連登
抵死啦 香港人自己犯賤姐
為左打擊TVB 盲撐VIU
根本mirror就係吹奏出嚟
佢班垃圾咪又係圍爐
啱呀
例如講和平嘅歌大把人做過
好似mirror做就係好大愛好有遠見咁
好嘔心
叱咤頒獎典禮
咁大個場合
AL至少真係落力跳舞
唔會好似肥姜無啦啦鳩叫……完全勁失禮
班人又話戒連登
想知大家幾時開始出聲diu
me:蒙着嘴說愛你,無意間聽到,聽第一句就diu把聲咁難聽,之後有fd問我有無聽姜濤,我話唱歌好難聽架嘛,佢即黑臉,原來鏡粉黎
Day1已經覺得垃圾
可以開到第3個post
到底d人忍咗佢幾耐
你之前寫得好好屌薑糖個段無咗
可能佢阿媽係老一輩意想
賺咗錢要放係月餅罐到唔好用
其實咁耐以嚟真係唔覺實際同ian合作過嘅人話佢臭脾氣
推爆 快啲收皮
清識野
第一集就唱抖音歌既大陸仔, 竟然三年壟斷哂香港d 獎
本土文化人

https://youtu.be/Mlb3cILWzpI
Copy and paste先

其實都好撚唔鍾意班姜糖真係以為成個世界得佢地一類人

每次有人話姜濤performance難聽
總會有師奶話「我鍾意聽咪得囉」
冇錯你又錯唔哂
但呢個樂壇唔係淨係得姜濤一個歌手
香港人亦都唔係只係得姜糖一類聆聽者

你鍾意聽就得 咁唔鍾意聽嗰啲又去邊好

你fans club聚會唔緊要
話知佢表演倒樹充60分鐘定背唐詩三百首
屌你叱咤明明係全港樂迷一齊參與嘅活動
你話個show「無論表演如何 見到姜濤就夠❤」

大佬 你唔代表我地呀
香港樂迷係想睇一個正常嘅音樂盛事
唔係想睇你圍威喂姜糖meeting呀

一係就話「唔鍾意睇你可以熄電視」
班師奶係咪真係痴撚咗線
因為你偶像表演一塌糊塗
所以要轉台放棄一年一度嘅叱咤

你班師奶真係唔好怪點解啲人咁唔妥你地
姜矛佢本身就係笑話 一直都係金錢的說話 大陸仔 依d毒瘤快d消失啦 阻住曬d有潛力有實力既真正歌手藝人
完全無睇造星sor
所以我好respect為拍戲同連戲
而減肥/增肥/ 操肌 既artist
係好值得尊重
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞