姜濤,其實你有冇諗過點解咁多人唔鍾意你? (3)

1001 回覆
1872 Like 49 Dislike
有鬼用咩,你推到第100個post佢都唔會改架啦
仲要hashtag個名 支持#教主❤️
圍住爐咁屌人圍爐特別有說服力
就係望撚完個世界先知原來出面咁多痴線佬
傷風
樓主有無試過帶你父母一齊去旅行?
可能阿媽太悶無人陪先搞到咁

「人氣王」姜濤近半年處於半休息狀態,繼7月尾紅館演唱會事故MIRROR全12子停工兩個多月後,姜濤復工大概半個月,11月中在《903 AllStar籃球賽》又不僅受腳傷觸及舊患,做手術後一直休養至今。雖然姜濤缺席所有公開活動,但卻未有停下來繼續做音樂,他昨天在Ig限時動態貼文自爆已錄製多首新歌,寫道︰「Let's go﹗十一胎、十二胎、十三胎、十四胎、十五胎,Done﹗」令一眾姜糖都非常期待。
想睇下肥姜呢舖跌得咁甘
之後會依然故我定脫胎換骨
如果仲係咁撚樣不如死左去
公道講句
mirror遲早都散
佢地連舞都跳唔齊
12個人肯定有好多人係想走

姜如果唔做歌手,可以學古天樂咁走去全職拍戲都係出路

因為你真係好撚難聽
咁大段嘢 即係話人唱歌已經唔係叻 還是很努力去唱 細佬好佩服

雖然你知道你係mirror裡面無人睇你 你都保持好好嘅心態

明踩到咁.......
佢似柒左但堅持死撐落去
仲有其他撐開Viu既cctoy都係咁上下
隻姜b出道幾年都仲係咁不如慳翻啖氣
Zoom 出鏡都仲要 hoodie 笠頭戴口罩
佢唔會係喺街做 video call 吧 ......
話佢有禮貌啦,可愛啦,謙卑啦
無其他優點咪講依啲行野
BTW柴犬好撚惡嫁
訪問次次問肥姜有咩目標
佢都係答買樓退休㗎喎

伯友竟然唔知
定買樓係初心就ok,保持善良
但又識戴雙眼皮膠紙
都ON9
緊係開去音樂台同班鏡粉互屌啦
果邊先係集中營
又咁講,現實世界12個咁多人又真係好難全部都熟既
巴打講得好中肯
唔知viu有冇人mon post
見大家齋屌,俾左少少建議先
第一件事係即時停晒姜所有jobs,24小時mon實佢飲食, 強制佢跑步做gym減磅,要佢達標先可以出返黎
第二就係停晒佢嘅solo歌,咩第n胎叫佢收返埋,等佢學下咩叫team spirit先再單飛
林峰邊忽廢
人地由細跟老師學唱歌,練到把聲勁厚實
經典歌一大堆,開過咁多次紅館又跳又唱live都出名穩定
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞