姜濤,其實你有冇諗過點解咁多人唔鍾意你? (3)

1001 回覆
1872 Like 49 Dislike
屌你老母 姜濤 ,樂壇毒瘤
等上報紙
LM
樓主
年輕怎麼就是錯 誰不解䆁就恨我
痴線你哋成班人勁活躍
姜濤攪撚到人地家破人亡。屌佢老母臭閪。
樓主講埋D有的沒的
路過留名

唔認同因為單一歌手
喺單一頒獎禮惡劣嘅表現
就話香港樂壇已死

但姜濤要諗清楚
當香港樂壇要重上亞洲第一
佢自己身為歌手有咩責任
因為忍左好撚耐
屌你老母
D歌越出越難聽
叱咜個表演呢 直頭唔知做乜鳩
姜濤你唔係斷撚左ACL咩 點解仲跪到地
係咪想傷多兩錢重????
仲有 佢個表演唔係叫表演架
你試下將個舞台background轉做醫院呀社區中心呀
你發現係0違和感架
都唔撚係唱歌既
我睇到既係一個青山院友今日心情好好 播下音樂跳下開心舞咁
街上面D痴線佬係街清唱都起碼有一兩句交貨
仲好撚有感情 仲七情上面添
屌你老母 呢D叫歌手
咁青山都係盛產歌手既搖籃啦

仲有拍戲
我對電影個胃口叼撚到要睇上個世紀D片先滿足到我
咩教父 羅馬假期 Breakfast at Tiffany's 卓別林D默劇
不過呢個係我問題 算
因為我知道有MIRROR做既戲多數都戲屎
同埋spotlight哂mirror成員到 搞到個劇本成舊屎咁
係度侮辱緊觀眾智商
所以我入戲院死都唔會睇mirror做主角既戲浪費時間
電視劇就好撚好撚無聊個陣會睇下少少
但係姜濤
如果話Mirror成員D戲係廁紙 edan係毛巾
咁姜濤一定係砂紙
即係你痾完屎抹屎個陣用砂紙唔單止抹唔乾淨
仲搞到你個屎忽損撚埋
戲屎仲要唔連戲
我屌你老母臭閪
張家輝拍激戰個陣成5餅野都操恆自己
連CCTVB D垃圾膠劇都有自己底線
點解季前賽個導演會容許自己既作品入面俾一舊屎做主角?
簡直就係作品集入面既黑歷史
好撚彩我無睇哂成個季前賽
如果唔係我一撚定blacklist你條友同更加憎姜濤呢條粉皮

歌又唔得
舞又唔得
戲更加唔洗講
而家連樣都唔得埋
姜濤你條友而家得兩條路可以揀咋
一係你用十倍努力去企返起身 用實力收哂班haters撚屌皮
一係你去讀返書 退休之後搵份文員仔做
你仲有60幾年命我唔信呢5年賺既錢夠你洗成世

仲有姜糖你班痴線婆
你office張枱全部都係姜濤野 算 呢個係你個人空間
但唔好成日走黎傳教又叫人投票得唔撚得
我其實對佢真係興趣不大
你咁樣同強姦我有咩分別姐
只不過係精神上強姦姐
姜濤做乜撚柒野都照單全收
就黎條友上台只係say個hello當表演你地都會收貨架啦
清醒下啦屌
你係有家室唔該得閒就將時間擺係屋企度
得閒weekend去family gathering咁
追偶像真係一件好撚哂時間既野
仲要追咁既貨色
推到樓主有1萬like感動真話post
樓主午安
我上個po好少留言
追完po先發現1001
sorry今年真係全部都好差,你自己睇番2018年
希望有命同你講晚安.......
盲粉:點解依家香港人咁冇同理心?

大家一齊等姜b老師解釋下點解連自己份工都打唔好,又廢、又懶、又賴三賴四、又裝作懷才不遇咁款
熱未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞