姜濤,其實你有冇諗過點解咁多人唔鍾意你? (3)

1001 回覆
1872 Like 49 Dislike
仲要係間公司容許佢咁做
你姜濤話要出鏡,大把牌子排隊比衫你揀嚟著啦
Wyman 兩年嘅叱咤攞獎片都係著靚靚,set好機嚟錄
你Viu 咁大間公司會做唔到做唔好?
你可以叫我auntie bee bee
其實整親腳同唱歌有咩關係
香港人真係好辛苦 忍咗咁耐出嚟屌佢難聽態度差都唔得
之前佢都錄過條片畀CC 演唱會都算係正正常常出晒樣

但係呢條就得大頭同包到實
其實fans 唔會特別理
你有你鬧我有我睇
總之佢出咩就掃哂佢
有錢有資源haters 再多都who fucking care

我發現原來佢地反Collar
唔可以俾人見到塊臉肥過隻豬
per se live先難聽,雖然我都鐘意某幾首佢地啲歌
本身我對mirror就冇咩特別感覺,反而認為佢地既出現係令到人多左聽廣東歌,所以係開心
但開始對佢地反感係mo依件事出現,al可以開心去日本,自己個兄弟訓院就咩表示都冇,仲話好fd,個人假撚到,出句聲做個樣唔做,啞既話你不如做差利卓必靈
對姜本身感覺就普通,但有次佢coach fui影佢打波,佢去搶板,佢就一野撞落去人地個到,勁冇品,就開始認為佢勁無品,就愈黎愈憎佢,後尾落落台9叫,唔撚係到表現就知佢走火入魔,心理壓力勁大,初時個人認為佢要睇精神,但諗諗下,算啦佢應該係本身個性格令到佢個人咁有問題

https://youtu.be/fKPxL_Kw6Cc

大家睇1.01個到就知佢本身個球品有問題
球品差個性格都唔會好
終於上水
點解開到咁多個post 有咩講 唔想追post
係本身人格人問題,變到性格差,再引申做咩個格都係西,包括打波
好明顯成班唔妥佢好耐 個個想爭做垃圾之皇
cls first post 9000 likes
達哥音樂造詣咁撚高
姜狗應該真係乜都唔識
出現了
我其實我又覺得未必係串嘅
但係真係頂唔順佢啲口吻 好似扮晒大師兄鼓勵個後輩咁
個格咁衰但又要扮乖 扮大愛 要世界和平
真心假到仆街
我就費時刻薄 腳傷搞到要休息呢個係佢嘅事
但係佢咁樣出鏡真係完全無形象
唔知仲以為係通緝犯
DiuTV有時間搞公關但係無心機搞藝人形象
佢哋咪又係睇死fan屎乜都收貨
反而想知點解伯母咁鍾意姜濤
要諗唔鍾意佢嘅理由輕鬆諗到好多
但鍾意佢嘅理由真係R爆頭都諗唔到一個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞