姜濤,其實你有冇諗過點解咁多人唔鍾意你? (3)

1001 回覆
1872 Like 49 Dislike
佢地就最有愛心
出歌最藝術家又係佢地
吹到天上有地下無
佢地勝在多人盲捧
又夠多錢買資源
所以d mv拍到靚靚仔仔 好好睇睇
包裝大於實力
屌你真係第一次見有明星會咁樣zoom出鏡
睇落係你老母問題大過姜濤

唔通之前個大陸女人追劉德華搞到老豆自殺又話係劉德華問題咩
歌迷質素真係反映哂落個肥姜到
佢唔發癲做好表演邊有人得閒理佢
呢個post應該變長期討論區, 總之一有任何新活動, 就要大家review下
jer 係投入首歌
姜濤係中二病
跟風藝人因為佢多fans所以痴佢
Btw有冇人講下點解姜咁多fans? 啲fans又咁肯課金
係咪一到份稿以外嘅部分就跟返本性去諗
跟住就有矛盾嚕
ToNick 恆仔都一般啦
PerSe 仲差過Tim
日久見人心
請不要侮辱達哥,佢隻album麻木好撚勁
試下蒙住頭係街邊唱,比人屌到仆街就有份
造星一一開始追都唔係幾鍾意佢
直到決賽見到佢上台既表演同台下好似2個人咁,就開始幾鍾意佢
但只係聽下佢d歌同留意佢ig咁
tg group入左但都好少睇,同埋都覺得姜糖on99,亦唔會話自己係姜糖
上年咤叱都算
但今年真係大癲,開始有少少反感

不過我自己都會諗佢係咪情緒方面問題(係連登講呢樣未必有人buy,但我自己都曾經有一排有呢方面問題,所以都會希望人地唔好有事),係咪都好,希望佢可以求下醫,同埋係表演方面正常返,同埋真係學下呢方面既野唔係真係等收皮
冇可能sor
呢個po竟然開到3

啲姜糖又會道德勒索話連仔冷血啦
情緒方面問題我地會體諒
所以請休息返幾年去休養
啲fans話幾耐都等 大家都支持佢
家駒真正用作品說話,93年隻樂與怒癲到,永不過時嘅經典
唉姜b其實公司俾咁多資源你
點解你唔可以努力下呢?
你嘅資源如果分一部分俾其他成員
相信佢地都唔會hea到咁
樓主係唔係到覆一覆我
啱呀,唔好再喺度嘥時間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞