姜濤,其實你有冇諗過點解咁多人唔鍾意你? (3)

1001 回覆
1872 Like 49 Dislike
193而家都好過薑逼
起碼叫識得反省, 又唔會成日無病呻吟
屌你唔好誤會
鏡狗全部歌都係垃圾

只不過dear jane真係稱不上係好
蒙著嘴真係好HIT, 好多細路都識
團歌辣辣辣著都係
但之後真係全部都直落
可能真係掛撚住做廣告唔記得晒個本行
佢個dear my fd 開頭以為幾好
點知好快就變到好似係咁消費死者
勁痴線
有時都唔知 係因為佢地低調啲 所以覺得討好啲
定係因為佢地本身正常討好 所以永遠只能做低調嗰個
係今年黎講
呢首算係年度之歌啦
戲嚟講, STANLEY同LOKMAN係最好
抄日本 日本J家好似出過好多
我諗未必係最直接影響?
始終Soching直頭因為呢件事停工,成個Collar都跟住休團
但Mirror好似純粹等2個月(唔知係咪Ready)等件事過就出返嚟,尤其係出We All Are呢個位,真係好夾硬下。 個「儀式」係咁樣㗎咩?
至於你話呢兩個月並個進步咗就有啲難判斷,始終時間唔算長又唔多覺邊個有大突破,但就咁睇叱咤嘅話我會話Jeremy係黑馬嚟嘅
Same here季前賽每個討論post你都會見到我
Ok套膠劇唔掂我當你係編劇導演責任,演技都唔強求因為唔係你本業
你作為歌手出身,想你唱好首歌都好應該姐
上年我都開post話過佢,估唔到今年一開年就變本加厲
金魯花如果有睇post唔該正視下,個包容期過左好耐啦,再咁落去只會愈來愈多路人/粉轉黑,唔改善嘅話姜同鏡唔會玩多過兩年
193起碼識得收嗲
但就算佢只係扮收嗲都叫有誠意吖
條肥姜係扮都廢撚事
「無人控制到我」
吹咩
但蔡康年本身都係on9
唔好侮辱達明一派
拎佢哋同鏡狗比
樓主好野 講出我心聲
佢哋都知自己唔會走得遠
咪個個開餐廳搞時裝品牌
唱歌係副業
真係要做亞洲第一嘅話絕對唔會同佢有關係
最好啦
繼續推爆
好唔抵 呢首絕對係金曲金
最撚多人loop
一把閪聲學人走去唱歌做歌星

每次行街shopping,間舖一播呢條撚樣啲鬼鍊歌,我都即刻走
痴撚線
原來所謂佢作品嘅說話就係屌鳩返屌鳩佢嘅人
雖然我覺得本身193都係戇鳩仔黎
但其實佢嘅所謂自大
我覺得有少少部份係形象扮出嚟

但係姜逼我覺得係相反
真自大但扮謙虛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞