[年經] 最新版港大住Hall攻略

1001 回覆
22 Like 68 Dislike
想問個白痴問題,sem break係咪個個住hall嘅都會番屋企
想問個白痴問題,sem break係咪個個住hall嘅都會番屋企

返intern 會比較多
有summer sem 可以繼續住
sor 睇錯做summer
但winter break 你全年包埋通常都會照住
可能返多左屋企 or 多人去旅行
但你要返屋企咪返屋企
人地返關你咩事
要等埋igcse 24號先form offer 係咪唔洗住
其實龍華無得入Interhall competition,係佢地唔JOIN SU姐? 佢地都有D SPORTS TEAM,不過好似係聯誼多過比賽
但你要返屋企咪返屋企
人地返關你咩事

我咁問係因為我以為sem break係一定要番屋企,冇hall住
on9左唔好意思
但你要返屋企咪返屋企
人地返關你咩事

我咁問係因為我以為sem break係一定要番屋企,冇hall住
on9左唔好意思

唔該你先

又多個24號meet igcse既巴打
你咩科
記住報我地既Elite Camp 有咩問題都可以隨時問我架
記住報我地既Elite Camp 有咩問題都可以隨時問我架

多女?

你咩科

垃圾n展仔一個

你咩科

垃圾n展仔一個

留唔留個tg到時照應
HKU有無類似CU medical student residential hall既hall?
今年DSE Ba人
想入間唔Chur嘅Hall
姐係唔會為左InterHall D野而癲曬搏曬
反而係比較輕鬆 主要係For住
有時都會有一D活動聯誼下
有冇推薦

其實主要係我出身麻麻 Band3中中 怕英文得4讀唔黎 想用多D時間讀書
同埋都想有自己空間去學新野 充實自己

無sor
Hku無呢d野
今年DSE Ba人
想入間唔Chur嘅Hall
姐係唔會為左InterHall D野而癲曬搏曬
反而係比較輕鬆 主要係For住
有時都會有一D活動聯誼下
有冇推薦

其實主要係我出身麻麻 Band3中中 怕英文得4讀唔黎 想用多D時間讀書
同埋都想有自己空間去學新野 充實自己

無sor
Hku無呢d野

厹巴 咁熟面嘅 係咪放榜倒數區見過你

應該感情台啦
我成日做狗公flirt 人
多唔多master 學生住hall?
年年呢個時候都一大班hall打手出沒
HKU有無類似CU medical student residential hall既hall?

有讀Medic先住得既Hall, 但要Year 3 or above
http://www.shhorms.hku.hk/

有讀Medic先住得既Hall, 但要Year 3 or above
http://www.shhorms.hku.hk/

so
cls

何善衡 沙宣三寶隔籬咪係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞