[年經] 最新版港大住Hall攻略

1001 回覆
22 Like 68 Dislike
報m hall有咩要注意
聽聞沙宣幾間近年冇乜人住 有冇d咁嘅事

不過成個hall界都越黎越少人住
而家最多人報都係二村兩間男女hall同starr

Skylee住唔住得過?感覺d人都幾Nice

樓concept 好重 同埋有啲傳統玩得比較癲
要睇吓chur唔chur得起
不過係幾warm既
有frd yr3 先latecome
可想而知唔係咁難入
留名
有frd yr3 先latecome
可想而知唔係咁難入

高year唔代表入唔到 每間hall準則唔同
報m hall有咩要注意

你想知啲咩
Let us fight together! 1234

不過係幾warm既

梗係又nice又warm啦
大仙會拎碌鳩打你個頭教你做人喎
龍華係咪有個block唔洗interview
孫志新專收靚女?

不過係幾warm既

梗係又nice又warm啦
大仙會拎碌鳩打你個頭教你做人喎

佢地樓傳統做啲咩我唔評論啦
有冇人可以講多D RC
隔離post見到有hall連星期六日番屋企都會比人屌,真?

點會

點會

大把人星期六日返屋企既
龍華係咪有個block唔洗interview

唔清楚呀龍華
有冇人可以講多D RC

RC唔係好出位 無咩特別既傳統 佢地warden好似搞緊改革
巴打介唔介意講埋interview既野
有冇人可以講多D RC

RC唔係好出位 無咩特別既傳統 佢地warden好似搞緊改革

其實係咪相對上比較自由?
改革姐係點
巴打介唔介意講埋interview既野

間間hall好似唔同
有啲睇性格有啲睇技能
有冇人可以講多D RC

其實係咪相對上比較自由?
改革姐係點

我都唔清楚 都係聽個hall莊friend講
有冇多D Starr Hall 既detailssss
利申: 今年dse

你想知邊方面
個人覺得整體上幾好
今年newball成績好似唔錯

Newball係咩黎?
聽聞係味間間hall都好重視?
有冇多D Starr Hall 既detailssss
利申: 今年dse

你想知邊方面
個人覺得整體上幾好
今年newball成績好似唔錯

Newball係咩黎?
聽聞係味間間hall都好重視?

New ball 姐係lacrosse hockey softball
大家都未必接觸過
所以fm入到黎由頭起步
由大仙教fm fm都可以一齊學 一齊進步
所以hall好推崇呢樣野
孫志新專收靚女?

比較多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞