[年經] 最新版港大住Hall攻略

1001 回覆
22 Like 68 Dislike
有冇智華攻略

維基有曬四間
Details我都唔知

Sor睇錯龍華😂 智華識訓一定訓豆袋

萬年唔洗口水豆袋

呢個係資訊post,唔使加密喇
一二村都okay
morrison 最易入,不過得仔,自己諗
starr同swire interview係點?同埋無乜技能邊間易入啲?
starr同swire interview係點?同埋無乜技能邊間易入啲?

swire易入啲 唔收受歡迎 年年收唔夠人
Starr 比較睇樣睇技能既 不過好似好多時有例外
因為每年收得多人 咩人都有

唔講啦
住堅尼地城可唔可以住hall😞

可以
就算住寶翠園都可以
因為係計need同埋merit score加埋

只要你有心就可以入到 主要睇interview

中學呢啲只會當參考,睇下你有冇師兄師姐識你,知你份人係點
就算冇,都可以有其他野幫到,例如:你以往既運動成績
希望幫到你
住還住,建議大家一定要努力讀書

每年一車車hall友後悔唔比多d心機

呢個岩既 不過有時唔關住hall事
個人本身想玩就算唔住hall都會玩

中學呢啲只會當參考,睇下你有冇師兄師姐識你,知你份人係點
就算冇,都可以有其他野幫到,例如:你以往既運動成績
希望幫到你

中產定有錢多
Ricci易唔易入?樓function 會唔會好Chur?

利申:想瘋狂打波

入黎St. John's啦 我地都有好多隊team 會成日一齊練同埋有好多functions

呢個岩既 不過有時唔關住hall事
個人本身想玩就算唔住hall都會玩

Ai agger
starr hall係咪收靚仔靚女only

Yes
龍華唔係HALL?年年都SKIP
你講中大D書院會唔會又SKIP左新果D唔講?
最撚憎啲hall 撚將打team 睇到咁重
大學大把野比起打波值得做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞