[年經] 最新版港大住Hall攻略

1001 回覆
22 Like 68 Dislike
有冇人今朝in swire 求相認

巴打in幾點

How bout u?

你去swire?

擺左second choice去左in only
How bout u?
mass orientation真係間間hall都有?

唔只hall 有d fac o camp都有

咁驚做乜
你上去講乜都冇後果
收左你啦都

如果你有住過都講得出哩句咁真係佩服你嘅豁達 同一層十幾條友日對夜對 如果唔妥你嘅話真係辛苦過打工

咁驚做乜
你上去講乜都冇後果
收左你啦都

如果你有住過都講得出哩句咁真係佩服你嘅豁達 同一層十幾條友日對夜對 如果唔妥你嘅話真係辛苦過打工

Aggar 真係唔好亂講野 即場比人訓下話當耳邊風 上台9up下年有排你受 除非你有能力帶動到全場freshmen反d大仙老鬼台 否則都係忍一時風平浪靜

應該係基本野黎

應該係基本野黎

但班友都講唔到d咩大道理出黎

應該係基本野黎

二村都係?
有冇人今朝in swire 求相認

巴打in幾點

How bout u?

你去swire?

擺左second choice去左in only
How bout u?

應該唔報
雖然下個sem有8半

應該係基本野黎

二村都係?

係成個hall 界
Sjc 有時有在職返來都還好
否則都係一群senior hall 膠屌鳩你
二村冇alumni
應該更on9
但我唔覺佢地有搞mo

有冇住緊/住過lsk/scs嘅知

應該係基本野黎

Swire聽聞冇mo

應該係基本野黎

Swire聽聞冇mo

我就唔信啦

應該係基本野黎

Swire聽聞冇mo

我就唔信啦

打手
如果hall o聽日朝早開始 但明明聽日下午先放result
咁係咪有人事先通知收唔收
如果hall o聽日朝早開始 但明明聽日下午先放result

邊有咁早 下星期一先開始呀嘛?

hysan聽日開始
係有電話通知

有朋友入咗,但佢依家仲係細o入面,好淆
琴日in完龍華shun hing, in得好柒

我都係
in Lap-Chee

hysan聽日開始
係有電話通知

唔撚洗驚
所有hall O 你扮唔舒服啲大仙係吹你唔脹
佢地最驚上新聞 出事
不過你自己個袋臭 比人睇唔起又另一回事

hysan聽日開始
係有電話通知

唔撚洗驚
佢地最驚上新聞 出事

Hysan 未打黎 睇黎無hall住lu

hysan聽日開始
係有電話通知

唔撚洗驚
佢地最驚上新聞 出事

Hysan 未打黎 睇黎無hall住lu

咪仲好
我個hysan朋友未過o已經後悔
我自己報二村都淆淆地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞