[年經] 最新版港大住Hall攻略

1001 回覆
22 Like 68 Dislike
龍華係咪只係收non-local? 如果Local要有咩條件?

唔係 龍華唔係好清楚
不過佢地都有interview 距離應該緊要
睇左咁多頁覺得樓豬住sky lee

咁又係
SKY Lee Hall 又鳩拍面又sm滴蠟
真係好撚family and harmony

咁又係

巴打有住hall?
其實大家google 港大舍堂 第一頁都睇到哂啲嘢新聞 都唔洗我quote 條link入黎啦

大家做打手都唔洗咁明顯嘅
其實大家google 港大舍堂 第一頁都睇到哂啲嘢新聞 都唔洗我quote 條link入黎啦

大家做打手都唔洗咁明顯嘅

有啲咩新聞大家都睇過曬啦
係咪要逐間hall list out曬啲新聞
又唔係突登避而不談
只係講返啲fm未必知既野姐
到最後fm住唔住咪自己決定囉

咁又係

巴打有住hall?

無住
你住緊邊間?
算係幾中肯
starr hall係咪收靚仔靚女only

咁又係

巴打有住hall?

無住
你住緊邊間?

怕起底呀
算係幾中肯

多謝 希望幫到你

應該唔係 識friend正常樣入 不過佢份人比較active

咁又係

巴打有住hall?

無住
你住緊邊間?

怕起底呀

你講而家住緊個間咪得

係,個個都好靚仔
好想瘋狂俾鳩打臉俾人滴蠟
仲要搞人條女搞到爬𥦬做蜘蛛俠
non-resi 天地堂啱哂
住Hall?不了

咁又係

巴打有住hall?

無住
你住緊邊間?

怕起底呀

你講而家住緊個間咪得

我果間唔係好多人係轉過黎
得好少人住過兩間hall
好想瘋狂俾鳩打臉俾人滴蠟
仲要搞人條女搞到爬𥦬做蜘蛛俠

如果真係住hall就有得搞女就好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞