[年經] 最新版港大住Hall攻略

1001 回覆
22 Like 68 Dislike
fm留名
有冇人知rc lee會唔會唔受latecome玩?

都係個句 收生睇能力 科 樣 社交 有無玩過touch camp 玩唔玩到ocamp 樣樣都有計分 你其他方面係掂既 無人理你

touch camp, ocamp都玩唔到唉

玩左touch camp唔一定加分 可能你太odd 個陣已經比人foul走左 間間hall唔同既 有d冷門hall 你可能interview全部都好低分 但收唔到人所以都會收

人揀你: starr, sjc, scs, lsk, rc

中間: skylee(我自己覺得撇除J打頭 其實望落唔差既), ricci, mhall(我自己覺得好多人報 但可能因為男hall事實上又唔算多人報, 年年都比人吹奏, hysan

你揀人: swire, lht, wl, uhall

不服來辯

巴打講得岩

我嗰科得廿幾三十個人 有兩個都latecome入咗sjc 感覺入面幾多空位

Late 成點 仔定女先

都係個句 收生睇能力 科 樣 社交 有無玩過touch camp 玩唔玩到ocamp 樣樣都有計分 你其他方面係掂既 無人理你

玩左touch camp唔一定加分 可能你太odd 個陣已經比人foul走左 間間hall唔同既 有d冷門hall 你可能interview全部都好低分 但收唔到人所以都會收

中間: skylee(我自己覺得撇除J打頭 其實望落唔差既), ricci, mhall(我自己覺得好多人報 但可能因為男hall事實上又唔算多人報, 年年都比人吹奏, hysan

不服來辯

巴打講得岩

我嗰科得廿幾三十個人 有兩個都latecome入咗sjc 感覺入面幾多空位

今年sjc係咪比單滴蠟同偷拍搞到比人quit左好多人又無莊 就咁諗下都覺得入面7國咁亂 但d女真係好正 老野都想去住下
Year2 諗緊報starr定rc

年齡唔係問題 唯才是用啊

不服來辯

巴打講得岩

今年sjc係咪比單滴蠟同偷拍搞到比人quit左好多人又無莊 就咁諗下都覺得入面7國咁亂 但d女真係好正 老野都想去住下

有無人知Cody Ha點 判左乜 社會服務令? 應該唔洗入沙咀架可
Fm 如果有任何問題關於St. John's College都可以問我架
記得報我地既Camp啊
scs係唔係真係好淫亂
然後我lsk同scs決定唔到報邊間
scs係唔係真係好淫亂

SCS啦
多D靚女

不過LSK仲係咪想轉CHUR HALL
scs係唔係真係好淫亂

識啲lsk女都幾純幾正 scs就出名mk 但都好靚女
scs係唔係真係好淫亂

scs真係mk到悶...
連mass dance幾年都行mk/淫路線
近年好似無咩其他野標青
scs係唔係真係好淫亂

近年好似無咩其他野標青

fm 又唔似你咁老屎忽 悶條毛
scs係唔係真係好淫亂

近年好似無咩其他野標青

都係依感受直說姐 對唔住囉
rc算唔算chur
scs係唔係真係好淫亂

近年好似無咩其他野標青

都係依感受直說姐 對唔住囉

lsk and scs debate 如何有冇人知
可唔可以講多啲starr vs lsk
各方面都得

冇特別技能,但sports同cultural兩邊都想玩下,肯chur
利申同人social ok但唔係靚女
scs係唔係真係好淫亂

SCS啦
多D靚女

屌咩 lsk轉chur 都要轉到先得架 都講左咁多年啦 咪又係咁

留返個福地比人撻下皮啦
scs係唔係真係好淫亂

SCS啦
多D靚女

Hku真係無撻皮hall, 咁多人報佢點都揀啲又social又bj嘅人入啦
毒撚表示都係住龍華算唉
scs係唔係真係好淫亂

SCS啦
多D靚女

Hku真係無撻皮hall, 咁多人報佢點都揀啲又social又bj嘅人入啦
毒撚表示都係住龍華算唉

唔social 住hall又有咩意義呢
想住沙宣道
邊間易入啲
scs係唔係真係好淫亂

Ching 聽邊個講?
呢度有冇會入6901嘅巴打
scs係唔係真係好淫亂

Ching 聽邊個講?

某其他hall嘅人但係我冇識嘅scs去問
想住沙宣道
邊間易入啲

WL
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞