[年經] 最新版港大住Hall攻略

1001 回覆
22 Like 68 Dislike
好快變打手區
最新gay hall推介係邊間?
好快變打手區

至少未係
最新gay hall推介係邊間?

入黎St. John's有任何問題都可以問我

爸打pm?

我想問surveying 夠唔夠入st johns?

收皮啦 你靚唔靚仔先

爸打pm?

啲仔仔好charm好想瘋狂滴蠟
利申:有錢,hehe
邊個hall有得俾碌鳩打

收皮啦 你靚唔靚仔先

我地所有人都考慮架入黎報左我地個Elite Camp先啦 希望幫到你
留名
仲諗緊住唔住
自問靚仔靚女記得入Starr Hall
大把野你玩
有冇人可以講多D RC

RC唔係好出位 無咩特別既傳統 佢地warden好似搞緊改革

其實係咪相對上比較自由?
改革姐係點

我都唔清楚 都係聽個hall莊friend講

想入,但又唔想中伏,只求有得住同玩下,唔想太chur

爸打pm?

爸打pm?

根本就係
留名
仲諗緊住唔住

試一年先
個人覺得hku hall life都係hku好特別既一種經歷
我果時year1 hall life幾乎= ulife個人覺得幾充實同精彩
自問靚仔靚女記得入Starr Hall
大把野你玩

Starr Hall算係比較多野玩既一間
有冇人可以講多D RC

RC唔係好出位 無咩特別既傳統 佢地warden好似搞緊改革

其實係咪相對上比較自由?
改革姐係點

我都唔清楚 都係聽個hall莊friend講

想入,但又唔想中伏,只求有得住同玩下,唔想太chur

chur既話傳統hall同skylee會比較chur
可唔可以講多d孫志新
留名
仲諗緊住唔住

試一年先
個人覺得hku hall life都係hku好特別既一種經歷
我果時year1 hall life幾乎= ulife個人覺得幾充實同精彩

樓主住邊間??
自從住咗hall先知,扑野原來可以咁簡單(4)
https://lihkg.com/thread/325545/page/4?ref=ios

龍華係咪只係收non-local? 如果Local要有咩條件?
可唔可以講多d孫志新

比較hea hall既活動hall mates唔係好熱衷 唔係好團結
可能係新hall所以無咩特色
interhall 踢波勁 new ball 好似唔齊 cultural不過不失
唔會話特別好玩
留名
仲諗緊住唔住

試一年先

樓主住邊間??

唔講啦 轉過hall既人唔係好多
講出黎實起到底
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞