[年經] 最新版港大住Hall攻略

1001 回覆
22 Like 68 Dislike
報左scs同lsk 唔小心禁左finalized
連reason都唔忘記寫兩句
大獲了

唔洗寫都得啦 無人會理 但你無去touch camp 扣左d分

報左lsk touch camp但係冇我份 幾時收得返錢

無通知係咪等於冇份

年年touch camp二三百人報
唔係靚仔靚女有才能既話咁易俾人簡中去玩咩
大獲了

唔洗寫都得啦 無人會理 但你無去touch camp 扣左d分

無通知係咪等於冇份

係咪無得refund?
想問放左second choice係咪一定冇得in?

你個時有冇填埋public exam results同work experience

求其寫幾句啦 精簡d
到時interview扮friendly中意同人玩就得扮好想搞活動

因為我dse唔高分,list埋出黎好似有啲on9
唔該你先

我呢兩樣都無野好寫架
最重要都係interview俾佢知你入黎唔係想hea淨係想有個床位
佢地好重視你入黎係加入佢地呢個community
會self initiative咁搞d 活動同其他人交流
入左去之後同tutor打好關係 幫下手搞活動
無搞咩大獲野 interview正常 就好易過

介唔介意講下interview個形式係點樣?group or individual?中or英?
同埋放second choice有冇得in

唔會in second choice
勁多人報

講到咁易入 點解我報左3年in左3次都唔收

睇黎我應該收得皮
我都報左scs touch camp但冇叫我去
睇黎應該冇得住hall
無份去touch camp
仲要大o都無通知
毒撚真係無人理
冇通知去touch camp咪姐係冇你份囉 但唔代表你冇機嘅始終會睇幾多interview,報咗fac soc/a soc O 係***可以*** 出camp去interview
Camp抽唔中你/你係11號2359前申請咗,根據su reg 係要refund俾你,只係人地宜家搞緊camp邊個理啲死毒撚住
大獲了

無通知係咪等於冇份

係咪無得refund?

大獲了

無通知係咪等於冇份

係咪無得refund?

有不過會搞到你唔想re
Camp抽唔中你/你係11號2359前申請咗,根據su reg 係要refund俾你,只係人地宜家搞緊camp邊個理啲死毒撚住

一早講左 鬼叫d毒撚唔追post
真係想住hall嘅唔好淨係報lsk scs starr嗰啲
擺啲冷門eg u hall 偉倫 swire sky lee喺second choice

Second choice都唔一定有得in 真係想有得住既諗清楚自己係乜料先好禁制 無得住唔好怪人
係香港先有啲咁嘅垃圾hall制
大獲了

無通知係咪等於冇份

係咪無得refund?

有不過會搞到你唔想re

why 手續好多?

無通知係咪等於冇份

係咪無得refund?

有不過會搞到你唔想re

why 手續好多?

首先你要聯絡到個搞手
我屌 報左個ocamp個期係16到18係咪冇得去interview

龍華block c 放second choice 會唔會無interview
我屌 報左個ocamp個期係16到18係咪冇得去interview

今年interview 唔係16-18咩
龍華block c 放second choice 會唔會無interview

block c都放2nd
1st放乜?

今年interview 唔係16-18咩

睇你有幾想住囉 d ocamp講真去唔去都罷

ocamp 中途走去in 囉

1st放乜?

Block d

1st放乜?

Block d

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞