[TFT] 聯盟戰棋 S8 討論區

985 回覆
10 Like 7 Dislike
呢期係玩咁多期最容易互相卡死既版本
好多陣D 3/4蚊棋係互用 一場3-4家 就算唔係同陣都會卡棋

BTW已經連續5場轉陣唔攬炒得第2 輸對家死剩種有3星4蚊棋
System識分邊啲augment 叫勁定廢咩
上季人手一隻蓋倫啵….
應該純粹玩落去自己flexible啲就勁啲姐
唔該請問可以點樣用手機玩本身電腦玩開但返工都想玩
轉日/韓/美app store download
download完都login唔到
話唔支持我地區

btw 岩岩玩Desktop版發現有bug
zeri一直上唔到佐恩機械
到我去禁佢stats睇 mouse放到去佐恩果欄佢就會game crush
好似要開返個外國地區既riot acc
唔知喎 我都係人地教 不過低分區場就好用
我依家都轉返用普羅 跟隨bebe872唔好俾傳說限制到自己
依加個個都愛歐陣
過渡平滑 唔食裝 有裝就合易打連勝
有冇陣係剋炮手
依家個個都見到ornn d裝備好撚勁就跟哂風 仆街由全場tf變左全場ornn
邊隻先賭4星炮個d係可以剋番皮城炮
呢個版本有無D好冷門又勁既野可以賭?
而家賭熱門一係撞到七彩,
賭冷門賭完輸到七彩。
Bilibili有教學,
但唔係穩定有分,
主要靠3-2上7有50蚊D 4蚊捷莉,

一隻即鎖血。
但食雞就無咩可能,
同時一D唔到一隻就678收尾。
就算你D到一隻,
如果有彩色局你都鎖唔到血。
始終打少兩個戰力增幅。

決賽圈最多第3或第4,
因為你個上限比逆命低好多,
人地都係捷莉但永遠多你2個旗仔。
就算你lv9全2星都唔會食到雞。
提摩/暴衝法師?係咪咁叫
咁佢要冷門啲阿麻
克雷德
近排研究其實1蚊棋最坦係伊瑞,
其實可以試下3星燼做主C秒後排。
然後賭埋煞蜜拉做副C降前排防+切坦。

有無師兄俾下意見,
每季都鍾意自己研發陣容上大師。
通常會賭邊6隻同best 3 item係咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞