[TFT] 聯盟戰棋 S8 討論區

985 回覆
10 Like 7 Dislike
快速學最新patch陣容

https://youtu.be/YLhWGkvXC5s
上季冇玩 今季由鐵牌打上鑽用左一百場

但係由鑽打上大師用左百幾場

差啲想放棄 鑽一簡直係地獄 因為隱分低 吃雞都係得3x分 輸一場又扣好多
睇緊比賽 偵查轉草人 核彈般傷害
K寶寶既牌運好差
6AI琴日比賽100%勝率 無論+HP +AP回魔 +攻速
打比賽既上限要比平時高先得
兩個ai轉都唔係想要就有
1%咁樣岀比我LOL

點樣下載🤣 玩緊電腦版
App Store 要轉美國先down到
日本APPSTORE都有
到底要點樣屌打改裝柔依
場場都打輸比佢
95上堆2星5都打輸真係吹脹
做gym啦連貓
痴漢
6AI暗星是T0陣
呢個版本95已經好難用 一堆中期陣搶血搶到痴線,讀Jax Vayne 達瑞文 Zoe LB 貓咪 凱莎,好難穩血轉到95,同埋95槍手廢咗超多,用貝爾+龍獸/魔鬥勁過傳統95槍好多
琴日條大陸仔Huanmie…四連雞拎咗冠,勁到痴線,賭鱷魚,冇咒能賭EZ
如果有暗星應該簡回藍定係加ap?仲有個跌錢使唔使理佢?
同堆應該比LB定索拉卡carry?
+Ap LB最勁 其次+HP,再其次係錢,回魔,攻擊(賭卡蜜兒),攻速,回血

海克斯有替身必選,記得隻人🐎一定要送個人佢後排,因為如果空馬有bug,客場唔會觸法死亡特性
大陸TFT真係勁 但唔知點解我地賽區嘅拿鐵同AlphaQi明明都登頂過國服 但比賽成績咁差
卡緊喺鑽三

呢個Patch係咁23462346未食過雞
AlphaQi勁但唔少小失誤,未到佢拿手後期轉大陣有時中期都會爆
因為打SOLOQ 會有好多雜魚送分
如果8個都勁個玩法又會唔同
真,睇比賽就知,有一場三家玩地下,甚至有為咗keep連敗打空城,結果另外五家有三家係3-1拉6直接D乾,連續幾round放地下勢力血,最後三家地下勢力都0容錯,有一家甚至4-1得返10幾血
打solo q唔會幾個高手一齊睇時勢拉節奏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞