入讀基督教band 1中學穆斯林女生被迫讀基督教倫理科 校方拖半年始豁免

609 回覆
26 Like 206 Dislike
即係自動將而家嘅津校嘅老師 全部直接改為官立中學老師嘅系統(唔一定係公務員)
Ching有冇讀過基督教學校?
佢哋真係用洗腦方式+極權迫你信⋯
點洗法?
我知果D都無乜點洗喎
我都係類似咁
幼稚園到中學都天主教學校
平時有早會都算
最衰係公開試要焗考宗教科唔準drop
有得drop可以讀下其他嘢都好呀
道佛教徒唔夠爆炸性
洗鬼尊重你
delay幾分鐘唔出奇, 但係第一堂都無埋, 唔通講成粒鐘?
除非你的第一堂係開頭果十分鐘的班主任堂仔另計
舊制會考有八科自己咪唔去考都有七科
或者可以特登U左佢等間學校自己反省下
白痴

摩羅差係指某人種

回教還回教

兩者無必然關係

仲要咁多正評,連登發生咩事
cctoy最多係咩? racist
力加前力加後都算

基本概念都錯
同小粉紅有乜分別
叫小粉登啦

仲有摩羅唔係racist term 來
咁本身單純因為種族而攻擊都係racist黎架啦, 理得佢係咪用racist的term
ching咁歧視人嘅
人地有學識嗰啲負責整核彈揸飛機架
老實講回教都有好多教派, 只不過上得新聞最多果D都係激進原教旨主義者
呢d同電話騙案一樣基數夠大就總有人中招
有得揀唔讀你會唔會讀先講咁多
有咩問題?唔通我唔鍾意英文就可以唔讀咩

大把無宗教/相同宗教理念學校比你揀
係都要揀一間同自己宗教背景有衝突既學校讀
無人指住迫你入 唔係攞黎賤咁係咩?

更何況唔係得基督教學校先有band 1
返教會又無乜問題, 唔好變耶膠咪得
講到信教罪大惡極咁
大把人小學讀足6年,上中學再讀考埋會考RS,都係無神論

讀到讀書就一定入腦咁,個個都考第一啦
中一至中三冇選修科,中四打上先有,因為中一至中三太細個,唔知自己能力興趣喺邊,其實能力同興趣係要學校幫手帶出黎,其他冇興趣再講
on99 咁你一開始讀第2間啦仆街
我覺得佢意思係初中都應該完全選修
發夢訓覺都無得謂啦
你有冇讀過書
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞