[#Mon#Monitor]螢幕集中討論#101 1001又唔開 post & LG oled 2k 240

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
woled = lg panel?
joled = ??
joled係公司名

JOLED Inc. (Japanese: 株式会社 JOLED, Kabushiki-gaisha JOLED) is a Japanese display technology company
fake晒,以為panel 技術
Push
JOLED PANEL好似叫OLEDIO
RGB直出 藍光大粒D 有pwm閃爍
AW3821最抵係咪delljp
好似都要一皮嘢?
係邊到轉
長按input鍵>右上角3點>edit input
打算入手C2
想問下電視機台/張凳要預幾高好?
住外國唔煩闊度 但煩應該預幾高好(可能要買新台)
搞唔掂 JBL 9.1擺到LG C2到出唔到聲
買張升降枱
一樣用JBL 9.1
打算買audio extractor頂住先
冇辦法
想問下係部電視唔支援嗎
唔好意思, 用緊LG27GP95R 喇叭插mon, 發覺打機full screen 跳出去會黑畫面加冇聲, 唔係game 聲係音樂/戲既聲, 有冇人知點解決?
Philips 32M1N5800A amazon連運費~5000hkd左右,去唔去馬好?
https://www.amazon.com/Philips-Computer-Monitors-32M1N5800A-Height-Adjustable/dp/B0B4RGRJ59?th=1
同埋想問下咁多位有冇其他27/32inch 4K 144Hz嘅打機/睇片mon推薦?
想問買dell U2723QE 好唔好
唔打機 做野睇片多
price.com5000唔使送sound bar
睇網上好多人話dp轉hdmi2.1
又話同時出唔到4k 120hz HDR 淨係可以同時出到其中兩個
又有人話set唔到4k 120hz RGB 要改做422或者420
你地用落冇呢啲問題?
我2080ti dp轉hdmi2.1可以全開 除咗VRR
10或以下冇DSC犧牲更大
打機嘅話其實個Mon太多係咪反而冇咁好?
煩緊買c2 42”, 48” or 55”
主要打機用
有時會睇下戲
用緊42 c2
玩3A大作一流
FPS就唔太建議
唔玩fps
主要玩open-world game
唔係用C2
用msi mpg321

有BT用BT
冇就extractor咁囉
借個mon俾屋企人用個零禮拜就俾我發現刮花咗做聖誕禮物 喊出嚟
視距夠就去馬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞