[#Mon#Monitor]螢幕集中討論#101 1001又唔開 post & LG oled 2k 240

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
msi 隻g241 1080p144hz降到1299
定係加200蚊上giga g24f2 多成30hz
6900 係應該係平行進口貨

HKTVMALL 都8100
想問用lg 42c2嘅ching 用咩monitor arm ,想放soundbar 但隻腳太矮
amazon basics
宜家冇左特價。如果8百幾,好似買返ergotron 仲好?
邊個平買邊個
如果張枱太薄,大家會加啲咩先落mon arm?
木板
32吋 4k 睇Netflix , 5000樓下有咩推薦
Ew3270u
U3223qe $5899

唔建議開hdr
42c2冇水貨 價錢冇優勢
咁平多數有伏
Ew3270u出左幾年,會唔會太舊
新mon冇乜進步
無咩要求既144都夠啦
之前起amazon買左XG27UQR,但係唔知點解一開/關廁所抽氣扇就會成個mon黑左兩三秒之後就正常番,換左變壓器同拖板都冇用,有冇師兄識整?
想買4k 120hz mon打機 追咗段時間post 對c2好有興趣

但本身用開雙mon 如果轉咗c2未必夠位擺兩個mon 想問c2有冇得分割個螢幕變兩個

另外有冇枱深70嘅用家 會唔會話好近睇得好辛苦

做唔到兩個輸入源

70cm有少少勉強
想問下"低價高CP推薦表" 個表仲有冇用。見佢2020年更新,想買隻24吋mon, BenQ EW2480 仲係唔係抵屌之選?
想問下呢個TUF Gaming VG27AQ HDR 電競螢幕 性價比高?係咪2K mon,唔該大家
本身想買4k mon 平時少打機都係睇av 同firetv 見到g3223 賣緊4999,大家覺得抵唔抵
黑五個陣sales報4600
dell hk?
yes.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞