[#Mon#Monitor]螢幕集中討論#101 1001又唔開 post & LG oled 2k 240

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
應該用到
應該整唔到臂了
諗住買G3223Q/27GP95R駁MacBook 睇片做野+PS5

糾結緊
屋企用緊呢種舊式櫃,部主機放圖中右下角,會唔會散唔到熱

我而家放枱面,同mon 齊放,但gpu full load都75度了
係美馬買左隻 iloud mm 想緊點駁出pc 好
usb dac 好貴, 仲貴個隻speakers
用緊rme babyface pro
我覺得值,好似5000幾買,都用左6~7年
可以駁一對喇叭,光纖駁ps5呢啲再route過去對喇叭。
都可以駁一隻耳機
made in Germany
平玩2k 144mon係咪只能京東嗰d大陸平台
舊Mon太舊 support唔到張3080ti
求巴打們比比意見換mon 牌子就一定用asus
用緊Amazon Basics Single Monitor Stand,都會成日有多過90-120度movement(面向枱/面向床),依D情況買曲mon會唔會好牙煙?
睇中VG328H1B / VG30VQL1A 定穩陣D買返vg289q1a/
唔係
叫悠二特價賣
幫我聯繫佢
請自行過隔離
想問下3060 ti 行唔行到2隻2k mon
一定散唔到
除非後面打通+唔貼牆
咁都好啲
所以cut左單 直接買個有源算
iloud mm 唔係有源咩?
想知大家點清潔個mon
睇過幾部大陸27 miniled評測都pwm
睇佢京東件嘢個page
如果唔吹自己不閃爍/護眼多數都pwm
INNOCN有另一隻mon係DC調光
京東個page就即刻有幅圖大吹特吹
平平地買隻手機/電腦兩用既 usb dac 出黎d聲經已好唔同, 無左低噪, 平既兩舊水就有隻
消毒酒精
眼鏡布
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞