[#Mon#Monitor]螢幕集中討論#101 1001又唔開 post & LG oled 2k 240

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
香港有冇方法買AW3423DWF ?
price 見到6900既?
唔好貪平
正路行貨折實係8千頭
之前喺BH $199買咗M7 貪佢平同有remote有OS可以裝app/airplay 嗰d 呢個價應該無更好選擇
黑五包運費二千左右買到 32" 4K 真係好抵, 呢個價係香港買部 32" FHD 電視機都好難. 不過, 未試過係 BH 買 MON, 唔敢搏. 有D後悔之前黑五無199入三叔部 27" S80A 4K MON, 仲要係 IPS.
大家去開邊間買mon
係咪多數都唔包0光死點
4k 32” 60hz點揀

LG 32UN880
Dell G3223Q

唔會再揀giga, 就係用緊m28u所以要轉新mon 死唔信要親自中伏自便
想問下P2723QE同S2723QE 係咪一樣
想問下sliverstone mon arm好唔好用
問咗dell hk sales未?我嗰時買dw都係網站未上架但問sales開business quote賣比我
其實sales都係貴dw賣12655 美國先1皮港紙
MSI MAG274QRF QD 定 27-GP850-B 比較好?
Dell hk大咬無計,怕煩就要俾多啲
我有fd喺Dell jp買連集運都係8千幾
有無 link 可以提供 !? thx
巴打們點睇pg279qm
Dell jp係咪就咁係官網買就ok? 地址打集運地址?
係,買完去dell hk填啲嘢可以轉翻香港保養
問過兩間 平行進口貨
有咩伏評?諗緊買唔買m32u
一個4K 60hz 橫放做主瑩幕
一個2k144 直放平時睇文件/邊打架邊睇YouTube
如果想換一個做4k144
大家會keep邊個?
睇你用咩去?
Keep個個應該都係打直放
睇文件/邊打機邊睇YouTube
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞