[#Mon#Monitor]螢幕集中討論#101 1001又唔開 post & LG oled 2k 240

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
見到m32u $4499, 見g3223邊個好啲?
g3223q
保養好d
g3223q敗筆係冇喇叭
唔緊要啦 mon喇叭都係垃圾
宜家冇呢個價啦
2522hg
sales報2499
等人update sales價
想請問下benq EX2710Q 推唔推薦 想2K 144 1ms 本身有個1080p 144 想買多個換成主mon budget3000左右
想問下,如果唔打機
只係睇下片,普通高清
係咪唔洗理Response Rate 同 Reflesh Rate
求擰奇 4ms 同 75 hertz 已經夠晒呢?
都叫可以的165hz
特色係防藍光護眼有喇叭 咩都有啲咁
但係freesync mon
冇g sync 用
建議LG27GP850/ mag274qrf/m27q
Asus就唔推 只推薦買1080p高hz 價錢再平另計
有多啲錢就S2721dgf
是能但 唔洗理 60hz都得 睇你自己
睇片就唔好買電競牌
買返大廠用耐啲 dell LG samsung
Price.com search Hdmi switch 2.1
揀最平果隻得啦
你呢個係 Acer, 唔係 Asus 呀?
不過想請問一下你點搵 panel 既 info 架?
早前買左部 xv282k kv
有人問我好唔好用, 我都唔敢推介
都係上網睇人講,睇完一輪我應該會簡asus 或者msi 同價位既
台灣Acer 賣得平過香港好多,呢個牌子係香港偏冷門,同埋QC就一般
G24f2
唔洗諗
有hdr,色ok
有gsync
多左usb port
仲多30hz
雖然京東方panel 中國面板嚟
但係giga 執得幾好
正常文畫用係ok
唔打機買返benq viewsonic dell lg平平地護眼果啲就得
24冇咩2k揀
請問...
呢個Mon唔打機用黎睇下片,係咪好抵
Energy efficiency label G 影響大唔大?
M28u有冇伏?
京東買s2721dgf 有無伏
聽日好似做到2099 人仔
想問吓蘋果個5kmon得唔得?
電競牌??
邊個牌子?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞