英國KPI 欠薪呃香港人事件

954 回覆
450 Like 31 Dislike
一睇就知成班中坑黎
個朵臭晒都仲有人信佢
Wa16 工廠清潔
(地點較偏遠 需要揸車)
12星期後轉長工
Sun - Fri (休星期六及星期一)
1500-0000 ( 3pm -12am)
£11ph

需體力勞動

工作內容

Clearing factory floor of product waste
Washing down production lines.
Foaming and rinsing machinery.
Heavy lifting - up to 25kg
Scrubbing of machinery
Cleaning of factory areas - floors, drains, walls, ceilings etc.
Setting up lines for next-day’s production.
淨係heavy lifting都值14
上面咁多位睇黎都係留係大灣區既精英
呢邊90%既工都係要靠agent 搵
另外10%就係NHS 個d
原來我是101%
我都係101%

返凌晨得最低工資 屌你老母
啱啱都睇到
做完收工計鐘
連固定時數收入都無
食水勁深
其他人無呢方面資訊所以佢仲可以釣到水魚 ?
應該有
仲有好多Fans
純粹懶 同怕講英文
全撚部都係最低工資
12碼加凌晨
CLS
最CLS係有大量香港人會寧願翻辛苦廠工
都唔願意改善下自己英文
執下CV翻份冇咁辛苦既工
其實正常係香港有工作經驗
肯花時間搵 真係唔需要去做工廠呢啲咁辛苦既工
特別係40歲樓下
我識既全部搵翻本行
如果無技能
其實普通做下服務業
都好過工廠N倍
我要一個整車師傅
要識焊嘢(mig)
要有cv 要有基本溝通到
(因為成間公司都講英文)NEW ROLE IN!!
MIG Welder, Automotive manufacturer
Previous experience required
Willenhall WV13
£11.63 per hour
Monday – Thursday 7:30 – 4:30
Friday 7:30 – 12:30
Temp to perm

有意email to fionap@kpir.co.uk
笑死
我夠係
車房夠膽俾呢份人工?
自己出嚟做好過啦!
大量工 仍請人
請幫忙forward 俾身邊親朋好友🙏🏻

* 無需經驗 簡單英文*
除散工外 只請一人🙏🏻
Cw10 0900-1700
Mon to fri £10.42ph
貨倉清潔 體力勞動

Cw9
0700-1900 £10.6ph 1900-0700 £10.9ph
2days + 2nights 然後4off 男女均可

Wa16 1500-2300
Sun - Fri ( off at tue/wed + sat)
工廠清潔 體力勞動

Cw1, 2 0600-1800 / 1800-0600
散工 男女均可

*有特殊技能要求*
🚗🚙🏎️🚛🚚🚙
識整車 (如vtc汽車維修課程/ 做車房)
能與講英文同事工作

PR6 7DE
Monday – Friday 08:30 – 17:00
£11.49 per hour (30min unpaid break)

• 能夠在工作台環境中遵循技術圖紙。
• 自信地使用表面貼裝技術和焊接元件/佈線系統。
• 售後市場汽車警報器和防盜裝置的組裝——手工生產/組裝。
• 使用手工工具和小型機械工具。
• 生產、測試和檢查電器產品以滿足產品規格。
• 排除故障並更改生產流程(如果適用)
• 生產大量小型電子零件——可能是重複性工作

Wv10 mig 焊工 整車身

Swindon, Avonmouth: class 2 drivers
(new pass 也可申請,但必須有英國貨車牌)

👷🏻‍♀️👷🏼👷🏽‍♂️技工類👷🏻‍♀️👷🏼👷🏽‍♂️
Tf6 鐵閘或圍欄安裝
✅dbs check (如合適可協助申請)
✅clear driving license

Mon -Fri 0700-1600
與2-3人一組 駕車到不同地點安裝鐵閘及圍欄
公司車 tf6上車/取車
£11-13ph 視乎經驗

🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿蘇格蘭/ 愛丁堡 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿
請廚師 eh12
Mon to Fri 公司飯堂二廚
煮早餐及午餐 (要有廚房經驗)
0700-1600 £16ph

Dudee都要廚師 詳情待覆

👩‍🍳🧑‍🍳🧑‍🍳Southampton 🧑‍🍳👩‍🍳數名
飯堂助理
(有餐飲經驗優先 大家樂大快活麥當勞都計)
合適者可協助辦理enhanced dbs check
1200-2100 mon to Fri
£10.42ph

有意可聯絡 fionap@kpir.co.uk

痴撚線
痴撚線,我上LinkedIn直接apply請問經咩agent
101%啲comment笑咗
我嚟到幾份工都冇經agent,係直接同公司apply
其實呢間野好似已經佔領左成個FB GROUP
即使唔係師奶出POST,最尾問落佢ADD你個WTSAPP都係KPI個ICON
咁你自己知咩事,都係走先啦真係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞