英國KPI 欠薪呃香港人事件

954 回覆
450 Like 31 Dislike
仆你個街
佢中間食咁L多
WA16
睇地圖都覺得無人會住得近
DE11 羊肉廠再請人
適合 Derby, Nottingham, Leicester, Birmingham 東北面 駕車人士

1) Offal Operative X 1 位
£10.42ph+ , Mon to Fri, 0600-1600, 28日假, 每星期五出糧
主要負責 切羊內臟, 磅重包裝, 搬貨工作

基本英文溝通倒就OK. 今日報名, 聽日開工。
現都有香港人做緊可以互相照應
Production Operator WN7 3PT
顏料調配員

工作內容:

計算及調配顏料 (有指引跟住做,磅好啱嘅份量就放入機)

將大大袋粉狀顏料倒入機器內

清洗容器

出入貨品紀錄

需自備安全鞋

勞動工作,會成身都係彩粉,有工作服、PPE、口罩、手套、反光衣提供,工作服公司會洗。放工後可以喺公司沖涼,你只要著自己衫番到去換工作服,放工時,可以沖埋涼先換番自己衫走,或者唔沖涼直接換番自己衫番屋企又得。

英文要求:同同事溝通到,肯講,識睇 Label, 按份量,放顏料

**要有做廠的經驗**

番星期一五

輪3更 (每個星期番一更,下個星期轉下一更)

0600-1400 / 1400-2200 / 2200-0600

£11.25 / hour (Paid lunch and paid break)

做到第7個月,表現良好會有BONUS (大概係人工的4-5%)

perm (長工黎架!!)

有興趣 請把CV 註明:[應徵 顏料調配員 WN7 3PT] email to : joycet@kpir.co.uk

2200-0600

仲要有經驗
有做水魚嘅經驗
屌你老母 考個牌幾千鎊
我英文唔多識係中部返工廠
返下午更都有£14.2
食飯時間照出糧
死肥婆食水深撚到
用Coco哥的手段
搬運工 CV3 2SF

體力勞動、番夜
將啲貨搬去貨車
當大貨車到達時,卸下所有貨物,然後裝進送貨上門的小貨車 (貨VAN)
要搬嘅野,小至電熱水壺,大至美式雪櫃 都有機會
叫做室內,但都好視乎當日個車場啲位係點,有戶外工作嘅機會

£11 per hour
晚上11點開工
搬晒啲貨就收工
通常收早上7:30 (有機會OT)
日日都有工開,are you Ready? ASAP!

自備安全鞋、反光衣

有興趣者,請把姓名、聯絡電話,註明:搬運工 CV3 2SF

電郵至 joycet@kpir.co.uk

fiona lai呢條八婆賺埋幾多蛇頭錢 當其他人用完即棄condom
淨係睇左上面幾個

DLLM on79

通頂更得GBP11 12@?

有幾多真係文盲去打工

而家應該係加到近20@?就算北部
仲要通宵更
咁少鬼都唔做啦
1000蚊港紙一日都冇,比完tax同ni又少左

依啲工真係唔值得長做
係根本唔值得做
即係值得短做
短做都唔好啦,嚟到真係要諗下點進修去搵返份decent啲既工
所以唔好怪Fiona 呢啲低質八婆仲有市場
無你地輸血俾佢,佢點會生存到咁耐
無錯
佢係有佢市場
勁多香港人都係要人照顧
唔想用英文
要攬實香港人圈子去生存
所以先有咁多人利用呢個心態搵食
係呀
返工見班香港人圍爐
唔去試吓多啲同其他人傾吓偈
英文點進步?
我同事三年前一句英文都唔得到宜家運用自如,佢宜家仲揸住張紙,得閒寫下英文,串下生字同造句。
佢都叫我地嚟得英國,要好好投入生活學好英文,Fiona 啲垃圾英文都可以做經理( 賣人血人頭)
你哋如果認真去學下,唔會差過佢好多
我之前做間公司,啲華人特別鍾意圍爐
又係好工介紹:

Cw9 餅廠
中更 2-10 £10.42 ph ( 1 hour paid break)
夜更 10-6 £10.92( 1hour paid break)

舊人優先 新人可申請
無需經驗 無需英文
能即時上班優先

合未打過英國工嘅香港人

你以為唔係文字post就得
通宵體力勞動得11鎊仲要有機會戶外?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞