英國KPI 欠薪呃香港人事件

954 回覆
450 Like 31 Dislike
佢真係仆街黎 聽講話佢淨係幫人買樓收500磅 其他手續一概唔理cls
宜家間間廠都9.5呀
美麗新英國
佢del留言block人架,唔係點會個個留言都唱好佢
出糧無問題 呢個post 講佢揾香港人笨柒
情願去超市推貨, 去倒垃圾洗屎坑
都唔會益呢d on9 食一浸

香港人搵香港人笨柒
走佬去UK冇搬走呀,住緊喺Crewe
其實算係為數唔多嘅agency請 party time,隔離pb請full time 同埋佢算多工呀
其實我唔係好明佢講緊乜
黃尸唔熟唔食
你叫香港揸撚住BC果班天龍人退撚左個英藉再講啦
果班唔止黃 仲紅 成支支那旗咁既色嫁個腦

生同熟都食呀果班

屌佢老味
通頂可以俾咁多?
宜家到到peak season 加到£11、12, 夜更£14以上
聽到都覺得辛苦 日日舉重
2同4都好大問題
有冇多d證據或者例子
其他point就未至於係誠信問題
見到佢呢啲post 真係火滾
人離鄉賤
仲咩仲作賤自己
我係youtube 見過有人留言叫d AA狗係slough 影下d夜景黎睇下
true乜柒國家都一樣
有冇方法搞到條肥婆
大把 其中一單 識人翻洗衣廠 **第一日**開工已經叫人翻屋企 真係笑咗 之後我個朋友冇車(因為佢老公車佢)又冇帶手機 跟住個supervisor先講第二啲人走 (去到係6,7點*朝早*叫人翻屋企)其中唔好彩嘅3,4個香港人咪畀人叫埋翻屋企
同人講啲野唔難做 哈哈
之後 頂你個制 搬到嘔 每日舉鐵咁(聽翻黎
之後開頭做唔切仲要畀人叫入房話做得慢 話唔夠quota

仲要我朋友走個時 發現原來佢本身個位有成4,5個東歐人做,但係平時就得兩個香港人做

呢個都未算最仆街 最仆街係我朋友話想轉工
你老尾 叫人一定要留係呢間廠唔畀轉工(唔記得Fiona定nick定Peggy)印象應該係Fiona
同問
平時玩開膠 呢啲真係玩唔落

自己都係幾個比較上年紀既家長谷
基本上對個肥婆都係好評多

係後生嗰堆先拆穿佢

啱啱轉貼咗呢條link去嗰堆谷已經成堆人護航

明明呢件出名水香港人...唉香港人寧願比件肥妖舞來舞去都唔留港
有冇真係咁驚
香港人精神
佢地同佢frd有工開呀嘛 梗係搭嗮膊頭
但係我呢邊冇乜人鐘意佢窩個個都憎佢憎到死 又遲出糧 又出錯糧 又覆得慢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞