英國KPI 欠薪呃香港人事件

954 回覆
450 Like 31 Dislike
香港人呃9香港人
自己就肥肥買樓
屌你老母
個肥婆靜雞雞搬去Middlewich避開香港人,係咪驚俾人尋仇
之前幫新加坡電視台拍野賣慘, 原來都係出名搵真銀, 年憐一班香港人有汗出冇糧出
英國唔似香港地方大人又少,好危險
佢而家都係賣緊慘扮可愛,所有問題都唔關佢/哋事
上面講啲唔講啲嘅「佢地今日唔入去開工,KPI會換另一批hker開工。」
其實先係最仆街嘅地方,話香港人幫香港人,但又唔會去跟進一啲欺負香港人嘅事
根本佢哋KPI成個社交網絡喺度粉飾太平,大事化小,小事化無
有冇好agent 介紹?
有仔女讀書都要揀個山卡啦鎮
下下揸車出入嘅地方,點會有人去尋仇
你哋班低等香港人連車都冇學咩人尋仇
咁樣先係香港人精神 抵讚
睇Google Map,淨係Crewe間KPI(Fiona地頭)對面都已經有PB Recruitment
真係冇嘅,上Indeed仲有大把工等人做
真係唔好貪佢哋有中文就仆入去做,KPI啲工又唔好Pay行政又差
佢哋前排先爆咗單冇供NI嘅事,又係推卸責任叫香港人自己搵稅局搞
香港人呃香港人
不斷調更等你哋班香港人唔好變Friend,成件事好中國
唉, 香港人人在異地比人番自己人呃真係好慘
成日水9人做廠好開心好正,cls
真實對話:原來2-10 係可能可以坐到火車返工
佢真係好有撚病
原來個肥婆咁仆街 幫推
做得agent, 邊有好人
冇數冇糧出,隨時比人炒
唔好當佢地慈善家
點解要經agent 搵工。唔識英文嗎?
班友唔識英文 唔靠agent應該可以乞食
之前全世界都知佢係邊 當然要走
係, 佢老公係香港揸巴士, 條女以前係香港好似教書
移民都玩詐騙

呢啲人點可以放過佢
係咁呃d 後生做廠
個時連登仔仲話佢好貼地,好快變英國人
佢係好彩,早過黎,撞正後面仲有豬仔。不過佢其實上左岸,豬仔就真係慘啲。呢次欠薪平息左咪一樣一蘿蘿豬仔咁過去。佢一樣食中間食到冚家富貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞