iPad Pro 用家討論區 (32)

989 回覆
4 Like 4 Dislike
分享吓,上星期買咗pro 2020翻新機,一開就發現個Mon有死點 依家仲等緊換機
幾時先會返貨見到個post已經太遲
唔明喎師兄
iPad Pro refurb 喺任何地方都比iPad 10 優勝,而價錢只係貴少少
咁大鑊
我嗰部仲係星加坡等緊寄過嚟
不定時,所以建議裝之前有師兄推介嗰個app,有提醒。

今朝一早收到notification即刻買,晏晝啲人已經話冇貨
求app名
btw想買個代用magic keyboard
諗緊如果magic個隻用圖得唔得
定係用返代用smart算

magic同smart其實點揀好
放2020 Ipad Pro 12.9 128GB+筆+原裝magic keyboard

https://t.me/Ohineigv
邊度寫話有7年保養係豐澤買又有冇
幾年前買2017/2018 pro refurb都係要捕住先買到架喎
https://www.otterbox.com/en-us/legal-information/warranty-full.html
Google 有幾難
總之你有單就有保,我對上隻都換過一次
不過otterbox asia 個介面好弱智,要人肉填cs form claim warranty
試過掉轉無問題
跟機送嗰個
袋底ipad 10 $3xxx
官翻ipad pro $4200
想入部翻新機2020

但又怕都接近3年機,追唔到IPADOS更新
落咗門市搞,個精靈同我講呢個情況好少有,直接幫我換過部,但要等大約7日先換到。

同埋佢話翻新機唔係2手機嚟,係一啲有小defect嘅機返廠fix好 / 仲未清晒貨嘅全新機。
所以你呢部換過個mon又係另一部翻新機了

同埋翻新機係經online買,要打去online hotline問咗確定無貨換,門市當維修咁嘅方法,拎過另一部出嚟俾我check同埋話reserve俾我,無得當場拎

原因係部有問題嘅機要送到返去新加坡兼要驗完,先會再通知我落多去一次拎機,成個過程大約要7日
新ipad pro 痴 mon 貼 會唔會影響支 筆既 hover feature?
市面上啲case又唔貴
$1xx就有,仲要12.9吋
我當你$200啦,$600都夠買3個
啲case又有幾何經常而又要換
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞