iPad Pro 用家討論區 (32)

989 回覆
4 Like 4 Dislike
放埋個magic keyboard
12.9 黑色
買完返嚟用咗幾粒鐘就後悔

1600 有冇人要

遲啲派消費券有啲想買新iPad,我想問吓你哋推介iPad Pro定iPad mini?平時都係打機同埋睇片多
pro
Thx
冇咁多錢
用黎睇片 普通IPAD夠唔夠做
睇片除非打大佬要12.9" Pro有埋miniLED睇HDR,如果11"就Air甚至公廁pad都夠
不過其實搵二手/舊貨M1 12.9"個性價比都幾高
我都係 個人用途黎講
mini 爽好多,但pro 睇片就爽d
btw 如果我買左mini 先就唔會買pro
睇片 冇咩要求就實夠
M1 iPad pro 11第三代係咪已經冇得賣?
係,個日我係Apple store 睇左勁耐都係覺得12.9太大。係床到睇劇太大。最後揀左11
點解翻新機依家仲難搶過iPhone
想執部Pro都搵唔到
點解後悔,好好用
唯一缺點係貴
想用黎炒股 又要輕 又要快 用邊部好
Ipad air, ipad, ipad mini點揀好
想問下有冇人用過哩個cover? 想知好唔好用
https://www.moft.us/products/ipad-folio?variant=39996687581271
唯二缺點係個os同排function keys
唯三缺點係太好打
搞到以為係輕便版Mac
原來係multi tasking iOS
Ipad 係剪first cut咖乍
我都覺12.9大同重,依家想換11,但我又想畫畫
好似好正咁喎
我都想買
想問下係咪一直都冇辦法喺外接keyboard度用其他輸入法?
考慮緊combo touch,但用緊gboard
要出街就11 屋企用就12.9
有冇ching知道邊度可以用信用卡買到舊版iPad pro? 除左先達
真係畫畫就留12.9

利申:12.9嫌大轉咗11後發現又細好多芒又無咁靚,然後去學電繪發現11寸真係捉蟲 最後換番12.9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞