iPad Pro 用家討論區 (32)

989 回覆
4 Like 4 Dislike
我用緊12.9 配jtlegend, 如果配combo touch或者smart keyboard 太重啦, 當返佢係平板用就算
巴打用緊邊款?
類紙膜
paperlike vs bellemond vs elecom
有冇用過嘅巴絲評價推薦下
會唔會配其他替代筆尖用
paperlike 2 磨磨地砂 諗住唔洗太反光
見你話有花痕 你係咪原裝筆頭?
我都想換張類紙膜
好似好寫好多
係原裝
開MON唔太覺有痕
熄MON搵燈照仔細睇會有太陽紋
想trade左部2018 11“ 上m2 12.9,但Apple收得千五蚊
連個Applecare都買唔到
熄咗mon再用燈照住,用ipad方法咁特別,咁真係要貼mon貼
Ipad Magic Keyboard 有咩替代品 想有trackpad
用緊iPad Pro 2020 12.9” 用唔到Logitech combo touch
玻璃貼唔會有架
普通花痕不嬲熄mon先現
我舊年同今年問啲ipad trade in 價唔見咗一半, 最後算鳩數唔trade 比屋企人用, 可能啲人返哂學唔洗再remote 上堂
iPad 回收價不嬲都係麻麻地,今年價錢仲創新低
Davinci resolve出咗iPad版
>A12都有得用
有冇人要12.9 pro嘅case
訂錯size
咩款?
Pro咁多年仲未轉下design同加多幾隻顏色,無乜原因買,期望下代有啲吸引我換
Pro不嬲都係得呢啲顏色,你望下Mac
只係佢唔加色姐
玩色不嬲留比中低階去做
iphone pro系列都玩色
等佢轉design應該有排方邊款pro出左4年,到今年出iPad 10先至正式統一全線iPad 設計,起碼keep多3-5年先再大改,分分鐘再耐d

macbook pro出M1 16寸之前,個design都keep左十三年,你預ipad 都差唔多,而家硬件都開始成熟,無咩好改
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞