iPad Pro 用家討論區 (32)

989 回覆
4 Like 4 Dislike
買部iPad cellular 版本,長期開分享數據畀windows laptop用,是咪不智?定係買粒wifi pocket仲抵玩?
stage manager 好撚流
除非你打算插芒用
16 好食電
thx

想問多句參考

你覺得16係咪正常用同掛機都好食電
定只係stage manager先食
正常safari都好食電,不過我唔係 M1
買部有WiFi 6嘅5G Android做hotspot 啦
iOS 嘅personal hotspot自帶熄唔到嘅省電模式
用落好唔方便
iPad Pro 11 出現紅色壞點 已過保

係咪4千幾蚊先維修
去genius bar一換一用3千幾買到60日保養既同款機
不過無得加錢要apple care
thanks 考慮下
想問下有壞點Apple Trade In值唔值錢
果陣直接拎左去比佢check 然後佢話壞機無得整
然後個staff 既offer就係一換一
好似都有得trade-in 不過要補幾多錢就要問佢

不過我覺得呢個model重係好好用就一換一算
要比左壞果部機佢同埋補錢
明白晒 , 既然係咁反正都過左保養,咁我用多一排先拎去check

一開始仲以為係塵
長用一律建議買care同臨完前換機一次
唔影響使用就繼續用啦
過保死pixel 放收機佬同壞Mon 冇分別
除非放旋拍
真係下次要買ac+

全新6千5,旋拍見到2手就5千鬆,維修上面就巴打話4千有找
想問各位有買ipad cellular版
你哋買邊張數據卡抵啲
差唔到?
可能係條線唔夠電流
你試下用其他線再試
我有啲得 有啲都唔得 最後用返原裝線
我用more 5g卡
300蚊2年
幾多GB?
100GB
用過幾條 Belkin 無問題
用哂會點?
限速無限?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞