iPad Pro 用家討論區 (32)

989 回覆
4 Like 4 Dislike
個機身應該係指殼 唔一定包埋個mon 唔驚佢語言偽術
上個星期做咗敗家仔 去trade in 部 3rd generation ipad pro 12.9 換部 6th generation ipad pro 12.9
Ipad pro 12.9 m1機套係咪m2都用到?
年中用AC+換佐2020 12.9”
打算賣出去部少少錢入手部m2 11”
有冇發覺ipad os 16 個wifi好撚慢
用緊iPad pro 10.5
想將畫面output落一部無mirroring既電視到
想問下係咪買官網條lightning digital AV adaptor就得?
想問下巴打知唔知有冇平啲既替代品
基本上係通用
唔覺
放佐部2020 12.9
換Air 256gb定m2 11”好
落唔到手
m2 11"
120hz mon對你黎講重唔重要先
我用緊12.9 再望返部mini6 就覺得無咗120hz爭太遠
冇120 用返iPad10都好似得
有無人ipad safari 同chrome 都登入唔到IG web 版?
Facebook 可以,但IG 唔得

但電腦PC Mac 都可以, 只有ipad 唔得

點搞
部12.9 M2 ipad 每次差電一陣,就會開唔到機
要 hard reset,係咩問題?
線係原裝線,頭係牆身 USB socket
使唔使拎去搞?
用緊iPad Pro 2020
ipadOS仲係15.1
想問下升唔升上16.1.1好?
15同16分別真係唔大,唔想升可以唔使升嘅
但我都建議有新更新,特別你仲係15.1,你當security patch update 同bugs fixes
其實有冇食電左?
好難講,我覺係有少少食電,一keep住用就去得快

都試過拎出街(cellular 黎)擺喺袋冇乜用由中午去到夜晚都係食咗1-2%
magic keyboard定logitech combo好
Magic如果唔用係咪變裸機? 好危wo
好似switcheasy定moft有個底殼唔駛拆都可以貼落magic
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞