iPad Pro 用家討論區 (32)

989 回覆
4 Like 4 Dislike
有無巴打用緊m2 ipad pro 11" cellular 想換大啲12.9"?
想問下巴打你哋啲 iPad Pro 12.9開5G/ 長期5GHz wifi下由100%到0%用到幾耐
講緊正常使用下, Netfix YouTube開到最清
想知下個分別,懷疑緊係唔係電有問題
Thanks
我長用嘅話大半日就冇電,頂唔到一日
個芒靚得嚟係幾食電下
thanks,咁應該電冇問題
諗緊成10k mAh咁快冇電
不停開最光睇片應該挨唔到五六個鐘
我自己都係一有機會就要叉部機
平均每日差唔多消一個charge cycle
你咩用途? 唔打機 上下網同睇下片就mini

如果要用黎寫notes畫畫就 air
Mini 我買左64GB 5G, 出街少左用部pro max 好多
x2
直接上air你就唔會再諗mini
我買完pro 幾日後買埋mini
我賣撚左pro換mini
同埋有時撳Enter會冇反應
12.9吋街鋪啲現貨咁少
少人買 一般人8000買MacBook air
娛樂用 ipad pro 11" / 12.9 " ?
如果普通文書野 返學寫notes係咪應該ipad air5就夠
見到256gb 同 ipad pro 128GB 差500蚊 好似差唔多咁
一撚定要買pro
120hz好重要
仲有speakers pro靚聲好多
500蚊跌都跌咗 唔好慳
有消費卷就買左部M2 12.9 128 5G
第一次用咁mon有d爽
緊係買air, 買左 air 先有藉口換機
慳500, 個芒60hz lag到仆街
過一排換機又有新機用
有幾重要請問
靚聲夠唔夠原廠耳機靚
咁幾時跌500 等大家去睇睇
一定pro
你去store撚下就唔會再諗air
Smooth好多 係好重要
拎speaker同earphone比
跌都唔跌俾你
原來係smooth左 仲以為係有咩功能 其他ipad係做唔到
已經講緊iphone跟機free果隻耳機 講到靚聲咁多
咁西利 勁到可以控制到跌比邊個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞