iPad Pro 用家討論區 (32)

989 回覆
4 Like 4 Dislike
你點用佢
電量圖?
想問下大家有冇咩case 推介?
IPad Pro 2018 12.9
Budget: $200
要keyboard 就買連keyboard 嘅
建議親身去門市試下keyboard

唔使keyboard 嘅,一般都係smart cover
原廠、第三廠都有
多數都有多角度摺疊,有埋apple pencil 位
只係設計、用料唔同
平嘅$1xx就有,貴嘅3-5百都有
睇餸食飯啦
利申:用緊星際買嘅$1xx Smart Cover
APPLE CARE +都係全球? 見佢啲條款寫到好似淨用係買嗰個地方仲驚唔係

另外..如果買IPAD嗰陣買埋筆..我隔左2個月先買APPLE CARE +..個CARE仲包唔包埋支筆..
iPad有SIM槽的話,第二個地區未必受保
或者應該話佢無你嗰款零件,想整都整唔到
咁都好啲..咁就可以遲啲先再諗買CARE..不過又唔知駛唔駛即時買先包埋支筆
有冇人部iPad Pro M2 一重新開機啲APP排版全部亂晒?
巴打用咩apps多先
講食電唔講app唔講sot一律當鳩up
其實如果部iPad 喺香港以外嘅地方買
而你又可以喺部機入面買到APPLE CARE +
咁呢部iPad應該係有香港Apple 保養

我覺得最緊要係部機嘅型號同香港嘅一樣
咁就應該有得保
包,但個保養會短左
要自己打上去做
未試過
未試過x2
依嫁只可以 mirror..
你上官網睇有講稍後會推出 extend mode
不過唔知幾時, 上星期問藍精靈幾時出
藍精靈都話唔知, 叫我自己留意官網
Thanks 🙏
好似有隻app shiftscreen 4x做到類似既野
iPad pro11吋(2022)借朋友 back to school 買
買埋care+
發現個mon有幾條1cm彩色痕
係咪都換部翻新機 無淨換mon?
咁新未有翻新機下嘛
經hkt education買 但都過咗7/14日
有冇iPad Pro 防反光AR玻璃貼介紹?

想要開窿嗰款,唔想要M字額
Mini led ipad
Amazon 平均平10%
但係好似二手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞