iPad Pro 用家討論區 (32)

989 回覆
4 Like 4 Dislike
所以我唔明大家日日叫Apple擺個MacOS落iPad做乜
大大個surface失敗例子喺度

不過iPadOS依家唔夠勁係真
Staff 買翻新仲有折?
屌你老母
https://www.apple.com/hk/shop/product/HPVU2ZM/A/otterbox-symmetry-series-360-elite-case-for-ipad-pro-11-inch-4th-generation-gray
你講呢隻?
我用緊 12.9" 版本,隻 case 都幾重,但造工唔錯,d 掣好好撳,用時最大問題係個 cover flip 去底吸唔實,冇佢上一代 (iPad Pro 12.9 2018 ~ 2020 隻 case) 咁好,但就做輕左,而且裝倒 Apple Pencil 套又包倒邊又唔柒應該得佢
單買一次600蚊絕對唔值,但佢七年保養任換,換兩次抵番哂
pro2022係咪可以用返pro2021嘅殼?
黐線已經又賣晒,我諗大量人補住
之前要set 捷徑整
唔知而家ipados 16 得唔得
四千幾粗用都抵玩
點解唔等m1 refutb
我屌你老母做乜撚野呀
知大家都想搶,唔比你
經濟差咗 連以前冇人要嘅翻新機都要搶購
magic keyboard 有無替代品
一黎啦
二黎新機淨係得cpu 有分別
而個分別係九成九人都唔需要既
解決方法係掹走晒個dock d folder
屌gay cook屎忽你老母咁撚基本都可以整到咁撚肉酸
仲要翻新機其實係新ipad嘅upgrade版

差少少價錢,容量大啲,mon靚啲,喇叭好啲,仲要輕啲薄啲
大家叉電會用佢跟機送嗰個叉
定一話其實usb type c 支援快叉都可以?
唔想插多個插頭
跟機就20w
想要快叉可以自己買個35/45/65/100w插頭
利申:跟機20w 頭+ 另外買嘅2米 C to C 線(可叉100w)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞