iPad Pro 用家討論區 (32)

989 回覆
4 Like 4 Dislike
覺得唔夠用想換大d m2
2月買無一個月仲有保養
TG@USLADICSPIO
我係灣仔電腦城買,因為個網價錢唔香港買差唔多價錢。唔重呀
但我果部唔係m1喎,唔係幾好咁
想買ipad pro 11" 請教下 m1同m2差得遠唔遠?如果全新ipad pro 11" m1 128gb 5388揸抵買嗎? 嚟緊復活節又會唔會再平啲?
又幾抵喎 不過想問下今年會唔會有新ipad pro?
個人認為M1同M2真係分別不大
本身M1係iPad都未必用得盡
至於11” 128GB Apple翻新機賣$5179
抵唔抵就因人而異
我係the club買ipad pro 11 128gb,6199扣埋分5975 今日剛收貨
咁我比多舊幾兩舊水有全新咪好抵
想請問下大家買完IPAD PRO同MAGIC KEYBOARD之後,會就咁當MAGIC KEYBOARD係保護殼定係會再買個袋裝住?
我當keyboard係殼
就咁當殼
用緊白色 都冇乜點整污糟
好 Thank you
Thanks bro
可唔可以講下係邊
有冇Apple迷係到 ,d網傳有幾多真係之後變真

見話未來出16吋iPad pro 好吸引 會唔會成真
ipad 鏡頭私隱貼邊到有得買
想問下用$800 coupon買翻新pro 3 11” 128GB ,減完$4379抵唔抵玩,有無話邊張信用卡比錢可再抵玩d
唔抵,M2好多都有減價
幫你問緊
多謝師兄些牙,但想問吓減價喺邊度有貨?我見price都$6100
the club 6188數碼通58xx但成日無貨,ipad多數都長用,唔差得多有新買新啦
58xx 都平得好誇張,研究下睇下幾時有貨先,唔該Ching
THANK
我自己都係買左pro 11無幾耐,係the club 扣埋啲分59xx,諗住還掂都長用,買新算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞