iPad Pro 用家討論區 (32)

989 回覆
4 Like 4 Dislike

原來宜家高GB就可以笑低 GB
咁我2TB加5G可唔可以笑返你
喱個世上係有樣嘢叫data
唔好衝出嚟柒
可能人地冇錢俾貴data plan
上邊係識 就唔洗問 128夠唔夠用

係要衝出黎柒
舊果部IPAD有啲舊
想買部新
想問下其實買二手IPAD係咪當面CHECK就唔會係鎖機?
入Setting最頂睇下見唔見到佢Account

冇Show應該冇問題
有show就叫佢熄咗find my同logout
所以依家諗緊買21 pro定 air 5
256gb同128gb pro同價位
Air賣點其實係咩
最近部A12Z ipad pro 12.9 換左 M2版
感覺再爽啲

個mon好撚正
唔該哂
你點用法?
覺得差得係咪好遠?
想問下如果單純娛樂(YouTube,netflix)/投資 建議買邊款好?
Ipad都夠了
我估你唔會買apple pencil
打機睇片差好遠
iPad Pro
120hz必須要有
糾結緊mini 6 or air 5
mini 6: 夠細方便周圍帶閱讀
air 5: M1 長用幾年都無問題, 但實用性大唔大? 唔知依個SIZE會唔會用少左?
未用過IPAD唔知咩感覺
我買完ipad pro放屋企再買多部mini6 5g帶返工用
Mini袋落袋周圍帶睇少少野、打下機一流
但攞嚟睇片、上網填野、打下字就會覺得完全唔掂
你問我11吋其實都輕同細,係睇你想揸住用定放低用
之前係諗住買黎睇動漫因為有時唔想開電腦
但見到啲人話mini可以周圍帶 呢下又覺得好爽
Apple真係好識玩 唔會比你一步到位
但會唔會係屋企都鍾意用mini?
唔會,返到屋企就拎返pro
我兩部都只係用黎睇片上網
兩部都有,直上Air 5,我mini令完返黎用左10次都無,讀書寫野用大Mon爽好多,買埋keyboard覺得價錢好似同Mac已經差唔多
有幾何出街會令黎咁樣睇片,通常手機都取代哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞