iPad Pro 用家討論區 (32)

989 回覆
4 Like 4 Dislike

想問下手寫成日㩒唔到中文有乜解決方法
Thanks
其實ipad會壞咩?我用左幾代ipad pro都未壞過
以防萬一唔洗去genius bar等
apple野 ipad黎講又少拎出街,真係勁耐用
淨機 Premium Reseller抵過官方?
iPad Pro 2 睇睇下YouTube突然黑屏 黑之前仲有電
叉電差唔起
試過+ - 掣再長按lock button 都著唔返
Apple care 幾個月前啱啱過咗
除咗拎去genius bar 同買過部仲有冇辦法
iPad Pro 11 睇睇下YouTube突然黑屏 黑之前仲有電
叉電差唔起
試過+ - 掣再長按lock button 都著唔返
Apple care 幾個月前啱啱過咗
除咗拎去genius bar 同買過部仲有冇辦法

Ipad pro 11同12.9吋,個mon除左大細唔同仲有冇分別?
左右同時開app 12.9係舒服唔少
插線電腦睇睇有冇畫面
lcd vs mini led
喇叭數量
btw google 啦
想問下假如我有一部可以睇到4k 加Dolby vision 既 macbook air m2, 用second monitor function 落部ipad pro 12.9 到, 係咪一樣出到4K Dolby vision?
iOS ? 係咪最新 用咁耐iPad 未發生過 跳電就試過
試吓更新 ver 用多啲四五日 都係唔得
落蘋果 搵天才搞啦
最衰你冇AC+ 我就會落去換機嗱
利 上年用 AC+ 換咗部 全新 AIR 返嚟
Ac+ 額外補多兩年 可惜iPad Pro買太貴 差不多$900
由開機一刻 60天 購買
你個例子 一係底板有問題 一係軟件問題
所以咪叫你update iPadOS
你落到去搵天才 天才都係叫你update部iPad 㗎
所以你自己update咗先 有問題落去搵天才搞囉
如果你有買AC + 咁就好辦
Ching 有買AC+ ?
有方法教你換機
Ok Look 嗰陣時我玩嘅方法
我嗰陣時 去搵天才 擺低部iPad
我就講 屋企成日Wi-Fi連唔到
同埋個Touch有問題
就算佢即場試Wi-Fi
佢都來我唔何
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞