【新手/愛情/遊記】我竟然同左一個陌生男仔去歐遊

1001 回覆
419 Like 15 Dislike
臨訓自推下,睇緊既上下水

睇完臨訓都開一開 又見你

未見過你

你睇完好耐啦

睇完臨訓都開一開 又見你

追得好貼
頭先食左d有睡意既感冒藥 都堅持睇埋先訓
好鍾意樓主呢個故事啊!
不過感覺Jess同Nick一路無咩進展
好心急~
live
頭先食左d有睡意既感冒藥 都堅持睇埋先訓
好鍾意樓主呢個故事啊!
不過感覺Jess同Nick一路無咩進展
好心急~

絲打你好似病左好耐
我會儘量catchup返進展方面的了

你睇完好耐啦

同葉謝鄧巴打一樣,睇完臨訓再睇一睇
睇下有冇彩蛋
又睇完 一星期後見
係啊 (hehe你留意到我xd)
病左一個星期有突
無計啦 病得最重個陣公司唔比我放假
要我ot左先 結果惡化左
今日睇完醫生開左d抗生素
好彩唔係肺炎炸~~
btw你個故事係我病緊少有既消遣娛樂黎

未見過你

有追post無講過野
我都有去過Brussels,waffle 朱古力同青口都勁好食
但認同呢個首都垃圾
啱啱由76追到尾
皮已正
樓主加油
每日等文出好痛苦
我都經歷過 我諗好多一個人去旅行都會遇到
我地係匈牙利遇到一齊去克羅地亞
一齊逃跑 一齊偷雞住hostel 一齊追車
好青春
雖然返到香港無見過 但呢段回憶我會記一世
利申 兩個都係女仔 無愛情故事
Live 想知道個故去到咩階段
我都經歷過 我諗好多一個人去旅行都會遇到
我地係匈牙利遇到一齊去克羅地亞
一齊逃跑 一齊偷雞住hostel 一齊追車
好青春
雖然返到香港無見過 但呢段回憶我會記一世
利申 兩個都係女仔 無愛情故事

好似好正

好難講 可以好仔細寫都可以skip左啲part咁寫,你當住依家七成度

好難講 可以好仔細寫都可以skip左啲part咁寫,你當住依家七成度

仔細啲好

仔細啲好

要控制得好,因為加太多遊記寫太仔細又好似唔關主線事,會比人嫌拖進度

仔細啲好

要控制得好,因為加太多遊記寫太仔細又好似唔關主線事,會比人嫌拖進度

詳細啲好+1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞