【新手/愛情/遊記】我竟然同左一個陌生男仔去歐遊

1001 回覆
419 Like 15 Dislike
新讀者 一口氣追晒
評已正

Same
見到ig story有人po 就禁左入黎追

真係架 可唔可以八卦下個story講乜

quote左一段Nick對女主角講既野覺得好sweet

即刻想追番自己個post估邊段
新讀者 一口氣追晒
評已正

Same
見到ig story有人po 就禁左入黎追

真係架 可唔可以八卦下個story講乜

quote左一段Nick對女主角講既野覺得好sweet

想睇
想睇+1
新讀者留名
去左半年荷蘭exchange,等我又post下樓主冇去到嘅羊角村嘅相先
不過陰天冇太陽

驚自爆 不了
留名睇故
新讀者留名
去左半年荷蘭exchange,等我又post下樓主冇去到嘅羊角村嘅相先
不過陰天冇太陽

荷蘭 exchange一定好正
Happy Friday
十分鐘內有文,今日少左人推post
快d

有丫
我地踩一整天單車所消耗既卡路里,可能都敵唔過岩岩一份中size薯條加蛋黃醬既熱量,但垃圾食物總係容易令人感到滿足,仿佛越放縱自己就越能填補當下既空虛感。

試問有邊個唔開心既時候,會選擇去食沙律?我只需要一個簡單既理由令我覺得好過啲,即使只係暫時性。

「唔得喇…我地日日食埋啲咁唔健康既野,成個trip行幾多路都補唔返。」

「你咁瘦,食多啲啦,最多肥就一齊肥架姐。」

「男人同女人既體質咁唔同,量度標準既尺都唔一樣。平時我食肥少少又話我肚腩大左,瘦左又話我胸縮水,你知唔知做女人真係特別多野煩?」我不禁發起牢騷。

「做返自己咪得囉,邊個咁衰話你啊?」

「咪我之前個男朋友囉……呢啲咁既野梗係男人先講得出口。」

「咁你又唔好一竹篙打死一船人,我一定唔會咁話女仔。你咁好,係佢唔識珍惜姐。」

佢既語氣卻不帶任何調情的感覺。

「好又有乜用?就係對佢太好先唔識珍惜。」我淡然地講,反正我已經冇再將佢放在心上。

通常我都要飲過幾杯酒,先會將我既感情事同人分享,但此刻我卻將Nick當成我既感情樹洞。

「同佢識左冇耐就一齊,兩年幾以黎,好天真咁以為只要一心一意對佢好,無風無浪,就一定會開花結果。後來先知,原來七年之癢根本唔需要整整七年,因為第三者隨時都會出現。唔…或者有第四五者添。但自己又盲目相信佢所有大話,我真係好蠢。」

Nick冇出到聲,我繼續講:

「如果見返佢,我只想同佢講,佢應該感謝我由始至終都係一個好人。」

雖然,做好人都要有個限度,好似我咁,做個爛好人就唔好。

「你都講得啱……確實對一個人太好既時候,就會變成一樣理所當然既事,自然就唔會去珍惜。」

「問你一個問題,你要誠實作答。」

我牢牢咁盯住佢,佢根本冇選擇既餘地。

「你啤到我咁實,我點敢呃你。」

「你有冇負過任何人?我指既,既感情方面。」

送上隨機圖一張

快d

慢左三十秒添
今晚好早就有文
邊個見我一出文就負皮我 咩意思

Btw心急出有錯字,見到就無視啦
今晚好早就有文

叻女
今晚好早就有文

叻女

我本身想再早啲,但費事太趕會唔知打左啲乜出黎
睇下等陣仲出唔出到,我盡力
我決定自推
我決定自推

我決定幫你再推
推得再密d既話,300正皮不是夢

好矛盾,唔係幾想開post2但係我知自己唔會喺三百幾個留言入面寫得完

好矛盾,唔係幾想開post2但係我知自己唔會喺三百幾個留言入面寫得完

咁我唔幫你推鳥

係咪仲矛盾d

咁我唔幫你推鳥

係咪仲矛盾d

想推就推吧,這裡很自由的
最有效加正皮係喺office hour
連登仔都係冗員
相反樓主係office hour 勁潛
最有效加正皮係喺office hour
連登仔都係冗員
相反樓主係office hour 勁潛

咁留意我啊 唔通我係小學雞日日三四點先落堂 冇得用手機又同你講咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞