【新手/愛情/遊記】我竟然同左一個陌生男仔去歐遊

1001 回覆
419 Like 15 Dislike
呀我整理緊唔小心post左
請無視上面堆亂碼,比多少少時間我再post過
Live
分享下spacecake 經歷
以下呢段原本係食完效力過左8成嘅時候用電話記低嘅,本身好長,我有整理下前文後理+cut左部分

Wow開眼界
分享下spacecake 經歷
以下呢段原本係食完效力過左8成嘅時候用電話記低嘅,本身好長,我有整理下前文後理+cut左部分

好迷幻
好恐怖

無花無假啊,葉謝鄧絲打睇到既話可以回應下你當時係咪有差唔多既經歷

本身諗住有機會去荷蘭一定要試
但而家驚會客死異鄉

真係唔好亂試
我連酒醉都冇試過,食之前真係冇想像過會有咁勁
可能本身體質係對呢類野反應大,我食左1/3舊已經超辛苦

我仲要加埋食左成舊
睇左你嗰篇,大致上差唔多感受,不過好彩你冇經歷到flashback個階段,真係覺得瀕死邊緣
整理返個正常版出黎以示我唔係痴線佬,從上面亂碼版大家應該聞到當時陣迷幻味
既然唔小心一野爆曬出黎我就唔cut內容了,多字注意

好恐怖

無花無假啊,葉謝鄧絲打睇到既話可以回應下你當時係咪有差唔多既經歷

但而家驚會客死異鄉

真係唔好亂試

我仲要加埋食左成舊
睇左你嗰篇,大致上差唔多感受,不過好彩你冇經歷到flashback個階段,真係覺得瀕死邊緣

你講起flashback,好似都有發生,開始走馬燈咁播一幕幕往事
但嗰陣好似係諗咁樣會唔會真係死,之後唔比自己諗落去,所以唔係維持左好耐
真係好恐怖
用左兩個鐘追哂
加油! 好想知你同Nick最後點
希望唔好係sad 故
朝早一推
好恐怖

但而家驚會客死異鄉

真係唔好亂試

我仲要加埋食左成舊

你講起flashback,好似都有發生,開始走馬燈咁播一幕幕往事
但嗰陣好似係諗咁樣會唔會真係死,之後唔比自己諗落去,所以唔係維持左好耐
真係好恐怖

Spacecake原來係大佬黎
如果去,試下大麻煙算
自推400幾個好痛苦架wo, 長dd啦

唔會咁快完,我仲有好多野未寫,諗緊skip左邊啲冇咁重要既部分姐

遊記都係好重要既一部分

我知啊,我會維持住遊記模式

去旅行真係一個好特別既回憶,但係唔計韓國日本台灣
我成日都諗返起去英國果兩個月

所以我宜家返工係搵錢去旅行
呢篇好正 寫得好真去讓我地想象
好恐怖

但而家驚會客死異鄉

真係唔好亂試

我仲要加埋食左成舊

真係好恐怖

見到鋼鍊嗰度笑左
利申:鋼鍊fans
見你個故事好正 我有追開
突登開個ac support 你

好感動
多謝支持
用左兩個鐘追哂
希望唔好係sad 故

原來都要睇兩個鐘
多謝支持啊
呢篇好正 寫得好真去讓我地想象

我自己都好鍾意呢篇
用左兩個鐘追哂
希望唔好係sad 故

已經有sad end預感
用左兩個鐘追哂
希望唔好係sad 故

純粹鳩估,呢位巴打/絲打可能係為左紀念呢份冇結果既情緣所以打呢篇故
我都試過做類似既野
最尾個結局係自己作落去
等呢份情緣有一個合心意既結局
然後將佢放入心底深處
永遠都唔拎返出黎
直到死前最後一刻
拎佢出黎睇最後一眼,流最後一滴眼淚
原來個個bad trip都會以為自己就快死
樓主加油 好睇 想睇happy end 唔想再虐心
用左兩個鐘追哂
希望唔好係sad 故

純粹鳩估,呢位巴打/絲打可能係為左紀念呢份冇結果既情緣所以打呢篇故
我都試過做類似既野
最尾個結局係自己作落去
然後將佢放入心底深處
永遠都唔拎返出黎
直到死前最後一刻

Bad end happy end都好,唔好爛尾就得喇 (同自己講緊)
用左兩個鐘追哂
希望唔好係sad 故

我都試過做類似既野
最尾個結局係自己作落去
然後將佢放入心底深處
永遠都唔拎返出黎
直到死前最後一刻

Bad end happy end都好,唔好爛尾就得喇 (同自己講緊)

雖然之前講過keep secret好啲
但都係好想知到底係樓主你親身經歷定ff
(我知唔會有答案比到我架啦)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞