[D224-] 抗俄衛國 145: Slava Ukraini 烏軍突破赫爾松戰線進攻中

1001 回覆
39 Like 2 Dislike
有咩扮唔扮,
敵軍留架裝甲車有mark, 我一定要抹架咩
打緊仗爭分奪秒, 要怪咪怪俄軍自己留咁多軍備俾人用黎

而且犯國際法, 俄羅斯犯得仲唔夠多咩 咁點
仲要俄羅斯果d係有違道德,
你講果個最多只係君子規矩, 但人地就打緊爛仔交

btw, 我真係未聽過扮敵軍係犯國際法, 大把戰術/歷史戰爭都係咁,
仲未計俄佬克里米亞都係用呢招, 成批軍隊冇標記走入去, 唔話你聽係咩軍隊, 等你唔敢打
航拍片姐
俄羅斯想拍都有
話唔定係心戰黎
唔記得,想改就改。名字代表我現在愛國愛黨愛香港,努力做一名有中國特色習近平新時代小粉紅。
打仗本身就唔講武德

國際法又咪係白紙一張,得閒對自己有利就拎出嚟當嘴炮咁用

對付蛾蚑呢啲國家唔洗客氣
殘殺平民犯國際法
集束彈又犯
用人地車扮敵軍又犯

打和啦,super

你都OnL9,俄軍用個啲集束彈又唔見咁搶口
戰爭法都要係雙方宣戰先得架
俄畜一直都講緊特別軍事行動
烏軍又犯乜撚戰爭法呀
黃俄垃圾就係咁
又唔提下哈爾科夫班俄畜好似納粹德國咁偷人地金牙

特別軍事行動
犯乜都好,打完埋單先計數
冇正式宣戰
唔受國際法約束
普京:
2014都係冇正式宣戰

玩得太多灰色地帶係會食番回力標的, 想話烏軍違反國際法? 普京咪正式對烏克籣宣戰攞
對北約嚟講
呢兩樣算二三流武器
真正大殺器美帝都未肯俾
但已經打到俄佬去見列寧
M270就黎40歲
都打到俄佬仆街
偽裝敵人呢啲通常係講緊用敵方國旗emblem軍服呢啲
見到Z V呢啲字母就話係偽裝所以war crime未免太搞笑
呢啲字母係俄狗註冊咗獨家使用咩
只能怪俄軍識別方法太求其
俄狗自己戰場識別系統垃圾, 唔怪得人, 英文字母俄狗專用咩
就好似蚑那俾人搞完就搵香港出氣一樣
我用個Z字洗唔洗同俄羅斯申請
比得你睇都應該outdate晒
twitter好多人話fake
俄狗唔好用英文囉用中文“甲乙丙丁” 呀笨
偽裝敵人唔係war crime,不過係當間諜。
俾對方捉到唔當戰俘,唔受日內瓦公約保護,就算即時打靶都無得講咩。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞