[D224-] 抗俄衛國 145: Slava Ukraini 烏軍突破赫爾松戰線進攻中

1001 回覆
39 Like 2 Dislike
劣改!

但好評
最影響運力係佢條鐵路唔知幾耐先清理好
俄狗主要運輸好似nazi 咁係依靠鐵路
佢條鐵路用得返都有排搞
見你維修到咁上下又炸過克島入冬無補給,變長春圍城2.0
美軍唔需要用starlink...
之前我都估會炸大橋孤立克里米亞,
但到底佢點炸? how?
又食煙呀?
唔會咁on9仲未準備定過冬物資呀
係人都知烏克蘭遲早會郁條橋
倒番轉

俄軍後勤運輸得兩條路入克里米亞
一係就北面入,一係就東面經呢條橋入

而家爛左一條路即係補給難度又高左
咁樣燒
隔離嗰條路軌都應該熱到要換先行得火車
https://www.reddit.com/r/ukraine/comments/xyll6u/track_explosion_on_the_crimea_bridge/?utm_source=share&utm_medium=ios_app&utm_name=iossmf

就咁係Reddit 睇片,係truck bomb 計好哂時間同fuel train 一齊炸,擺明係特攻,睇落似係烏軍特種部隊做斷估反抗軍應該冇咁嘅能力
嘩屌佢老母咁仆街
好難講
但elon 本身都信唔過
一直有郁 但之前一路搞佢一路維修
北面有排行
賊喊捉賊
大把hedge fund渣緊佢啦,冧唔冧都係睇有冇人護盤
真係利好利差就股價上落咩
俄狗:橋唔計
https://www.president.gov.ua/documents/6922022-44369
烏重申尊重日本領土完整
承認北方四島為日本領土
pro dem班富豪會唔會借此夾鳩elon
elon之前咁搶口
實得罪唔少人
9估係戰機係黑海射亞音速掠海反艦飛彈
烏克蘭識玩就應該聲明,視海蔘崴為中國領土~
特工做野?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞