[D224-] 抗俄衛國 145: Slava Ukraini 烏軍突破赫爾松戰線進攻中

1001 回覆
39 Like 2 Dislike
總之呢個post只要唔係賴共/俄狗就無任歡迎

係五盧布 (講緊giotto/花與愛麗絲仲有一個唔記得名) 嘅就快撚D去死
今烏軍喺烏南反攻好似有阻滯
汁?
東亞社會唔興玩槍啫
美國人可能嫌cs太假
冇參與討論嘅原因係因為我對個戰役認知唔多
所以就要追post去了解返,順便catch up返最新情況同埋學下東歐/軍事嘢

亦正因為我唔係呢方面嘅專長先唔出聲,做CD-ROM 就算,我亦相信好多巴打都係同我一樣咁嘅情況

佢鍾意點屈我唔緊要,我只係想代表返一眾追post 嘅 CD-ROM 出句聲,糾正返個氣氛,亦無意阻住大家討論。

如果我係為咗打泥漿摔角嘅,我點會咁客氣等到依家先出聲呢陣間俾人話我走去蝦埋啲白卡就唔好啦
今屆諾貝爾和平獎剛揭曉,由一個個人及兩個組織,共同獲得,包括白俄羅斯人權分子比亞利亞茨基(Ales Bialiatski)、俄羅斯人權組織紀念(Memorial),以及烏克蘭人權組織公民自由中心(Center for Civil Liberties)。他們將平分1000萬瑞典克朗獎金。

原文網址:https://www.881903.com/news2/international/2459738
再前啲以色列打中東戰爭已經係空軍清場再戰車推
阿拉伯國家輸咁多次都仲係攬住堆陸上鐵棺材
其實係唔係冇能力培養空軍
Blk佢算啦其實一早blk咗佢,反正佢啲嘢九成九廢話嚟
埃及唔係無空軍
只係開戰頭幾個鐘頭已經大部份幾百部戰機俾以色列炸晒
收皮喇屌你老母,人地(包括我)就係睇唔過眼你係咁係戰爭post 講動畫野先屌鳩你,你就學中共咁標籤人嚟批鬥

BTW 我尊重你表達膠論既權利,但我亦會捍衛自己和他人屌你老母既權利
想做咩
鳩估: 白俄既邊防軍受賄幫俄羅斯既難民非法入境立陶宛
或者唔係難民係spy嗰類嘢
幫你補圖
K巴, 做得中二病, 就要有中二病既自覺,
橫眉冷對千夫指. 無自覺就唔好出黎行.

順帶一提, 我都係中二病, 痴線佬, 我認,
不過我唔介意人地點睇點講.
呢方面你真係唔好學黃世澤, 要學學我啦.
加多兩句:
1) 放fake news block
2) 引用不明來歷source或提供錯誤資料者,
視情況先勸告, 屢勸不改後block

確保資訊正確必須嚴謹處理.
唔通出自家製戰機咩
我比較想表達係啲士兵 戰機可以買 啲人有冇咁高水平學識
白俄條光頭佬真心唔死唔掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞