[D224-] 抗俄衛國 145: Slava Ukraini 烏軍突破赫爾松戰線進攻中

1001 回覆
39 Like 2 Dislike
無後勤,無訓練,無裝備,根本佢哋無信心去打,士氣梗係低。

而家推啲人上去只係送頭,老閪都唔打啦。

講到而家最打得嘅應該係得烏南部隊
尚書大人
佢仲以為美軍係越戰個陣
所以佢算係現代美軍升級完第一件磨刀石
宜家俄匪逃離戰爭最快的方法, 係9秒9衝去烏軍度投降

投降熱線俾詢問, 預約投降的動員俄匪塞到爆機

我相信烏軍應該會包埋清理督戰隊服務, 令動員兵可以安心投降.
一邊行緊軍都得閒拍片講笑
一邊就掛住打電話投降
士氣嘅分野
入侵人地家園仲罪不致死?
烏克蘭人唔該死既死左一大堆
俄軍唔死就係烏克蘭人死,咁仲唔係抵死?呢班仆街被殺是剛好,活著反而冇尊嚴
班軍頭就好似香港班黑狗一樣俾人洗晒腦
已經冇撚得救
當初蛾軍成日拍抖音
穩陣好
戰爭無take2
閪一次輸鳩哂大班例子
伊朗話我賣俾白俄之嘛,
白俄再轉手俾邊個我點知。
我睇過起碼4~50套惡搞字幕片,
但從來未睇過原片
Cls…
係, 今次仲要俄果邊講完話烏準備咁攻,
隨時係陷阱, 一陣過河後, 俄軍左右抽兵夾擊+斷你過河撤退,
但東部同赫爾松果邊進展又未快到可以即刻攻破穿插黎救援,
咁就隨時自己做咗隻餃
近排一來消息封鎖,
條數都唔知真唔真,
二來班俄軍一上場就白旗,
邊有咁多人肉戰靶俾烏軍練槍
我要睇烏克蘭恐惶追擊
追咗咁耐post
真係頂唔撚順,突登login上水屌兩句

屌你老母條友真係阻撚住正常討論,中二病發作就死返去寫戰爭科幻小說啦,一時又乜撚嘢人革聯一時又乜春地球聯合軍,依家仲吹到去地球滅亡,痴撚線

點解你哋可以咁忍得到呢件白卡喺度鳩up?

唔好話叫我block佢,block人係冇用,陣間搞到出面啲人見到呢個post,以為呢度關注烏克蘭戰況嘅人都係同佢一樣貨色就好笑
佢唔尷尬 尷尬就係其他人
我入嚟唔係為咗睇呢啲白卡鳩up囉

要傾白卡嘢就自己去創意台定黑洞開個post慢慢吹啦,每次正經討論嘢無啦啦插把嘴喺度講埋啲中二病嘢,真係會燥底
果班死哂Lu
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞