[D224-] 抗俄衛國 145: Slava Ukraini 烏軍突破赫爾松戰線進攻中

1001 回覆
39 Like 2 Dislike
俄烏戰爭後烏國內再無親歐親俄之爭
呢樣最重要
西方援助都會監督埋民主廉潔,特別烏戰後都會係風口位,易上新聞影響返援助國政府,所以班大國實督住,應該都無咩問題
只會有親歐or親美之爭,唔會再有人蠢到親俄。

有時歐洲同美國係會有衝突,多數喺經濟同貿易方面,特別係農產品貿易,大家都要保護自己農業自主,農業係國家安全,好難傾得埋。
https://www.youtube.com/watch?v=nLW1RsFGQtM&ab_channel=%E5%90%8D%E5%B0%86%E6%A6%9C
呢度有介紹
主要係烏克蘭人受夠寡頭政治
澤仔會當選主要係因為佢係政治素人
反攻莫斯科嗰陣
蛾仔傷口生蛆片
Netflix 套人民公僕第一集
救返,冇事
佢好彩 再遲啲隨時要截肢 本身隻手已經腫到豬手咁
睇字都想嘔
柒左就收聲啦條食屎狗
其實襲擊城市平民真係好無謂
純粹為地下拎返揸沙
遠程導彈已經用一支少一支, 仲用係d對戰況無關嘅地方,
除非你好似美國咁大量庫存仲要自己可以大量生產就話姐,,
雖然美國佬都唔會咁on9浪費黎炸平民,

仲要你睇返二次世界大戰, 地毯式轟炸,
座座歐洲城市, 成座城炸到變廢墟,
東京大轟炸死十幾萬人,
但都唔會令到人屈服投降, 而家得果幾支飛彈仔, 仲要炸埋d細城,
真係為啖氣外, 有撚用咩, 完全唔係一個入流國家的level
做左俄國大外宣,條友唔知係收左錢定死要面,正宗賤畜黎
可以作係打D乜乜設施,如果唔係咁戰報無野寫
有冇諗過係純粹唔中
澤仔完晒之後會唔會再拍人民公僕3呢
真心好睇
現實已經係
馬立波當日何嘗唔係咁....
只能話因果業報
人民公僕4
有三季+ 1個劇場版
呢個係好長遠問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞