[D224-] 抗俄衛國 145: Slava Ukraini 烏軍突破赫爾松戰線進攻中

1001 回覆
39 Like 2 Dislike
仲有VDV 比佢放入戰場咩?
最大問題係唔知為乜而打
當年真係睇到嘩嘩聲,睇數據好似有得打下,但係真正實力差距大到咁
果度應該有人嚴守
過咗界即時有人押佢地走
即刻升官就有
連尼住只要有traffic 就夠,唔理係乜嘢垃圾traffic。
有嘅 南部咪vdv去守
但仲有幾多剩就唔知
跟黨走領導永遠是對的
我屌左好多次啦,我仲要已經好持平講,佢有時d論點唔係冇料到,只不過係表達方式太撚有問題但叫有d大愛師兄出黎叫我包容下

無架,其實應該佢正常回post定中二mode都由佢單機就最好,雖然佢單機都可以十連
VDV總共有4萬幾人(聲稱)
包埋後援補給各單位
Confirm死左近1000人
連尼住?

點解要特別照顧d剩係睇外表的人?

唔理有冇人願意聽,我只會繼續講想講,同應該講的嘢,就係咁。

話由我單機,我又何嘗唔歡迎d剩係識話人中二病,自己卻唔留任何有意義的討論的shit,入來剩係針對某d人。比冰河巴更差,冰河巴最少都有keep住參與正常討論,一d人入來只係吊人,除佐人身攻擊+搞亂討論之外有乜意義?

完畢,繼續討論烏克蘭啦,雖然都冇乜嘢再好講啦,普京唔用核的話,俄匪全被烏軍逐出國土(包括克里米亞)只係時間問題。
呢個係biden反大番佢:普京玩得核,無論規模幾大,後果都只會玩到世界末日 = 玩得核西方世界一定同普京頂大,就算會世界末日都好。

亦暗示美國唔怕前蘇聯留落,傳說中的自動核毁滅程序“死手”。
佢擺明唔理,賣啤牌得閒鳩嗡同人嘈交都唔會理五唔五毛
一開始無耐已經講連登有中資背景投資
關咩外表事?
我連有任何提過關於外表既人都見唔到,更何況要特別照顧?

另外,如果你有權講你想講既野,咁人地理所當然都有權講佢想講既野,包括對你既批評

至於係咪搞亂討論,我諗就要睇大圍啦,每次屌你既都係佔大多數,你係咪要反省下其實係咪自己先係阻住討論嗰個?
#534 連尼往靠traffic派廣告同SEO賺錢的。所以佢個platform 唔會block 5毛,最多就係好似宜家咁show block user,等d人自己埋堆喺給自己圈子入面討論吹水。

另外一個po我亦有講過,對連尼住來講對立陣營block 哂對方,彼此自己圍爐仲好,佢派廣告仲方便。
咁我亦有唔接受批評的權利:點表達一件事style(正常or 用中二病方式講)係個人的事。
仲要條撚屌完全係天馬行空自說自話
出面講基輔保衛戰點守都有提下銀英,但嗰個post係完全貼合番戰況,呢條友完全中二病講d野9唔搭8
太多啦,大家冇結論的,如果唔係講番俄烏戰爭close topic啦,唔想再同你泥漿摔角。
火野,河國榮,你哋唔使用水泥隊手段針對我啦,入來借d啦搞亂擋先係目的吧。

唔鍾意我有時中二病發作的話,你哋有權唔睇我的回覆po,學冰河巴講當我空氣自說自話就得。

第三次講啦:請專心回覆本topic,俄烏戰爭外的野麻煩唔好帶入來,謝謝合作。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞