[D224-] 抗俄衛國 145: Slava Ukraini 烏軍突破赫爾松戰線進攻中

1001 回覆
39 Like 2 Dislike
主力黎緊
呢D都係掩耳盜鈴ga 把戲
無人承認有鬼用
盧甘斯克州又一座大城《斯瓦托韋城》將會被烏軍包圍
可能有幾千投降
西班牙、葡萄牙和烏克蘭聯合提交了2030年世界杯主辦權申請。
https://twitter.com/NOELreports/status/1577650560978894848
https://twitter.com/Military_idv_tw/status/1577611393942945792
烏軍就打俄佬補給,俄佬就打平民
今次係咪定好晒邊界

即係領土被人攻緊都唔射核彈

大佬嗰度都係自己領土,炸爛曬有咩謂
巷戰能力差係蘇軍一貫傳統嚟
俄軍咪完美繼承呢樣野
所以第一次車臣戰爭俄軍死傷慘重仲要輸
第二次靠炮火摧毀成座城再鋼鐵洪流佔領
投降先係人
打個D就真係蛾畜
迎左冇睇,普京放左核彈未!
因為佢冇料囉你估佢唔想射爆烏軍咩
第一:冇情報冇資訊根本唔知烏軍喺邊,不過住宅區唔識郁就知喺邊
第二:啲飛彈快係快不過唔撚準,不如打住宅區,範圍夠大誤差幾公里應該都會中
個重點係剝金牙呢個行爲同當年納粹殺咗猶太人之後嘅做法好類似
赤納粹兩國都係咁
我意思係, 佢地可能真係坐視烏克蘭人被殺,
覺得唔關佢地事, 佢地唔係完全無辜, 但罪不至死.
我希望大家唔好覺得個個俄軍都係抵死.
上到戰場容不下感情, 唔投降既該殺既都係要殺,
但至少希望佢地投降, 按每個人自身既罪業受審.
唔好因陣營不同就忘記人性.
強姦係進入, 而家所謂既法律程序係內射.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞