[D224-] 抗俄衛國 145: Slava Ukraini 烏軍突破赫爾松戰線進攻中

1001 回覆
39 Like 2 Dislike
巴黎希魔原本打算焚城添
兩睇,一方面係想推異見者當砲灰,另一方面要膽心將槍俾一群異見者會唔會佢哋未做砲灰就先掉轉槍口對付自己,督戰隊有時都未必可靠。
港人少 賤種平一直想剷除我地呢D人

你睇由逼針 仲有各項暴政 就知佢仆街程不遜於普京狗
https://twitter.com/Military_idv_tw/status/1578335762680274944?s=20&t=j2cE0YkiG0MppVUNPiqihg

譯:錯不在我,只係將領無能,執行唔到目標。

當敵人唔停咁做蠢事果陣,千祈咪打擾佢
講逼針其實幾乎全世界都有
如果你走, 係因為逼針, 我反而要多借佢添.
我自己係主張打針, 係因為睇到香港人死硬所以走
魯迅對中國人既睇法係歷久常新

所以香港人死硬.
而家係唔比槍異見者叫佢地上戰場
崇禎咁
離咗題 但都要講句 我不反對打針 但而家唔係 我係被逼打 我見到今日拉個4個公務員 就係唔合理

訧算點憎公務員 佢搵私家免打針 點講都無理由係犯法

而家就係逼人打針 我就係識人 一打就中 就搞到好大件事 今天仲有後遺症

今次請恕我不能認同
唔駛嘅
Diomede 連路都無出入都係飛機
睇下邊個上機咪得
不過又咁講,烏克蘭就其實訓練左好耐
只要唔係好似阿富汗完全hea鳩成咁
一定疽班訓練到位既
拎普京狗同崇禎比
侮辱咗崇禎

崇禎有心求治 臨尾都自己殉國

普京狗? 屌佢老母啦 佢推人去死咋 佢自己 高床軟枕
所以咪問緊係唔係人嘅問題 正如烏克蘭用蘇裝垃圾野都同俄狗有得打 中東係咪冇能力培養人材

利申唔熟中東
不過又咁講,烏克蘭就其實訓練左好耐
只要唔係好似阿富汗完全hea鳩成咁
一定班訓練到位既
盧卡申科之前已經做過
叫警察帶路帶中東難民過波蘭施壓歐盟解除制裁
你可以唔贊成打針, 無問題既.
不過我想講, 其他國家都有逼針, 唔係唯獨香港.

如果逼針可以令多啲香港人走, 我好贊成逼針.
簡單而言, 針你打唔打自己決定, 但香港人係一定要走.
仲拖下拖下, 只會等死
https://twitter.com/Military_idv_tw/status/1578309440230821890?s=20&t=ADxhE45Slet-IAoSurSsxg

黑土爛泥路對重型裝備真係一大考驗,好彩M777夠輕。

歐美系坦克6~70 tons,雖然馬力大,行呢d爛泥路我真係擔心有問題。
你之前好似有提過呢樣野

都係個句啦,走有原因,唔走都有原因
力度同刻度啦:睇你可以接受到乜嘢程度的逼/鼓勵人打針。

西方國家通常都係玩膠方式,用行政手段令唔打針的人生活不便。

只有匈牙利係強制打針,匈牙利我“理解”,果度d農村頑固分子,唔用強制手段逼針真係會搞到公共醫療系統超負荷(但理解唔表示我認同)。
M1 當初設計就係為左喺歐洲平原同蘇聯決一死戰

少擔心啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞