[D224-] 抗俄衛國 145: Slava Ukraini 烏軍突破赫爾松戰線進攻中

1001 回覆
39 Like 2 Dislike
佢講緊高達00姐,冷靜D啦
咁啱人革聯係支那加俄狗呀嘛
俄寡頭遊艇泊港水域 港府:不實施個別國家單方面制裁
https://lih.kg/3171532

美國:ok識做
呢d咪個尷尬位囉,唔好話歧視 ACG先,就算我冇啦啦整句海明威都cringe啦大佬

而且你要舉例/落 reference,都可以貼地少少,唔係下下assume係人都知你講咩ga ma
讚成, 有落手做就唔係牆頭草啦
講真又未必咁快搞臭港嘅
佢哋擺明水泥隊,巴打你起底就知道根本冇一直參與呢串討論,只係有位入就衝入來針對某d言論表達方式(例如中二病)批鬥。

同幾日交加界38號一樣原理,想踩場搞亂本串討論(交加界主動入來踩場,然後就引一堆人入來一齊用互相攻擊spin off洗版)。

特別係呢幾日俄匪節節敗退,d俄中打手就要做嘢

被攻擊的本人做的事好簡單:重申立場(我有選擇點表達的權利,佢哋有睇唔睇的權利,每個人自己用自己思考判斷當中是非),再叫佢哋return to topic。完,唔同佢哋泥漿摔角。
香港上市俄鋁486仲日日trade 緊
https://twitter.com/DefenceHQ/status/1578262947150938113
英國國防部的例行性烏克蘭報告
指出烏軍俘獲了至少440輛俄國坦克和650輛其他裝甲車輛
烏軍裝備的坦克可能有超過一半是戰場上撿回來的
而俄軍遺棄沒有被摧毀的坦克顯示出俄軍訓練和紀律都很差
其實咪睇下你唔尷唔尷尬囉
佢話人淨係睇外表唔知以為連登有profile pictures
其實你有冇諗過做cd-rom唔出聲就係因為有你呢啲煩膠中二病阻鳩住晒睇資訊
你個中二Kam毒撚就真係搞亂檔啦
成日扯去講ACG野
一時又病發走去講精神文明,地球消亡
自己受唔受marketing又up一餐
比人指出問題就屈鳩人黃俄打手水泥隊
正正經經咁討論烏俄戰爭相關既野邊有人會話你
得閒屌人不如反省下點解俾咁多人話先
少講無謂動漫野, 唔好妄想一的無從考證既deep state

實實在在去發文, 諗唔到野寫就睇多d資訊分享下
唔回覆就得
美國成日唔制裁埋香港
未脫哂勾
就住黎打
明明我都好多個post前已經係到只係近黎少左追post都變左打手
即係人,係有日常生活既,唔係個個好似你咁日日捕住個連燈先叫有參與討論既
https://zhuanlan.zhihu.com/p/570672698
知乎有網友 用衛星目測 俄羅斯坦克庫存消耗

佢預計俄羅斯有6000架庫存,一半可以整得返
開戰半年少左700架庫存
坐底有2000架等緊送比烏克蘭
班知乎友點目測的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞